Gość: sara IP: *.gliwice.pl / 192.168.50.* 08.06.03, 07:08 Wybieram się dzisiaj na basen ze ślizgawkami - powiedzcie mi proszę ile kosztuje wejście i czy jest wogóle otwarty pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Forman Re: basen otwarty? IP: proxy / 192.168.3.* 08.06.03, 09:11 Pewnie że otwarty,kupując bilet spokojnie przemyśl czas pobytu.Ceny są europejskie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sara Re: basen otwarty? IP: *.gliwice.pl / 192.168.50.* 08.06.03, 09:48 nie za bardzo rozumiem zupełnie nie ma tam atrakcji? wystarczy godzina? nie byłam tam nigdy, więc nie wiem, czego się spodziewać Odpowiedz Link Zgłoś
evek Re: basen otwarty? 08.06.03, 11:21 spodziewac sie mozna samych atrakcji za "atrakcyjna" cene! powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ???? Re: basen otwarty? IP: *.sti.net.pl / 192.168.132.* 08.06.03, 16:21 ...gdzie znajduje sie owy basen, jakies cudo a ja nic niewiem ??????? prosze o namiary- dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Forman Re: basen otwarty? IP: proxy / 192.168.3.* 08.06.03, 16:29 www.parkwodny.com.pl/----cudo nie cudo, ale może być ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Forman Re: basen otwarty? IP: proxy / 192.168.3.* 08.06.03, 16:31 www.parkwodny.com.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pendragon Re: basen otwarty? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.03, 10:41 Jesli chodzi o wydatki związane z Twoim wyjsciem na bazsen, to musze powiedziec , że .... niezle popłyniesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
loggy_ Re: basen otwarty? 09.06.03, 11:05 Gość portalu: Pendragon napisał(a): > Jesli chodzi o wydatki związane z Twoim wyjsciem na bazsen, to musze > powiedziec , że .... niezle popłyniesz :) > Co wiecej, jak sie nie bedziesz pilnowac, to cie niezle wyslizgaja ;) L. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sara Re: basen otwarty? IP: *.gliwice.pl / 192.168.50.* 09.06.03, 13:22 super byłam wczoraj i fajnie się bawiłam na tym forum czytałam kiedyś krytykę tego obiektu, ale ja uważam, że powinniście się cieszyć, że macie tam tak blisko nie jestem gówniarą, mam 30 lat, a bawiłam się jak dziecko byłam kilka razy w Water World w Hiszpanii, więc mam porównanie jeżeli chodzi o ceny, to też nie jest źle za masażystę płacę 15,- za ok 15 minut, a na basenie wymasowałam się tysiąc razy lepiej teraz, jak tylko przyjdzie mi ochota na telepizzę za 35,- to wolę dać 50,- za 3 godziny zabawy - z korzyścią dla sylwetki pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Forman Re: basen otwarty? IP: proxy / 192.168.3.* 09.06.03, 14:16 Bardzo się cieszymy że Ci się podobało. Zapraszamy znowu,poleć ten basen znajomym i przyjaciołom. Co do cen i kalulacji to moja żona troszkę przeholowała z czasem jak była z dziećmi zimą(stąd ta dygresja o spokojnej kalkulacji pobytu).Po prostu musiała dopłacić 10zł,a okazało się że nie ma kasy.Było to już póżno wieczorem.Pani 'musiała"się zgodzić,że rano żona odda.Tak też uczyniła następnego dnia. Bądż co bądz mamy obiekt na Europejskim poziomie. Pozdrowienia dla Gliwiczan--zapraszamy do parku wodnego ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duduś Re: basen otwarty? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.03, 09:46 Tyle tylko, że od pewnego czasu działa tam coraz mniej atrakcji....!!!! Od kwietnia nie zmienili nic na stronie internetowej...... Zmienili za to Prezesa ........... Drożyzna jaka była, taka jest ........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Forman Re: basen otwarty? IP: proxy / 192.168.3.* 10.06.03, 10:39 Skoro pani się podobało i nie jest dla niej tak drogo to nie ma co ludzi zniechęcać.Niech przyjeżdzają i się relaksują,nawet z odległych zakątków.Nam być może ten park sie znudził dla innych to rewelacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sara Re: basen otwarty? IP: *.gliwice.pl / 192.168.50.* 10.06.03, 12:05 faktem jest, że solanka nie działała - i to nie jest fair, bo przy wejściu nikt mnie o tym nie poinformował a co by było, gdybym chciała iść tylko do solanki? ciekawe, czy zwróciliby pieniążki pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duduś Re: basen otwarty? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.03, 15:09 Wątpię czy by zwrócili...obawiam się, że gdyby tam zupełnie nic nie działało, to pewnie też pobieraliby normalne opłaty, jak ktoś nie ma szczęścia to trudno !!! Odpowiedz Link Zgłoś
loggy_ Re: basen otwarty? 11.06.03, 08:06 Gość portalu: sara napisał(a): > faktem jest, że solanka nie działała - i to nie jest fair, bo przy wejściu nikt > > mnie o tym nie poinformował > a co by było, gdybym chciała iść tylko do solanki? ciekawe, czy zwróciliby > pieniążki > pozdrawiam Mysle ze o takie rzeczy warto zapytac, chocby z tego powodu by sprawdzic jak sie zostanie potraktowanym. Jesli obowiazuja tam swiatowe standardy, to obsluga powinna wykazac co najmniej zrozumienie i w przyszlosci wywieszac informacje o nieczynnych atrakcjach. Jesli obowiazuja standardy komunistyczne, to potraktuja cie jak intruza, beda ryczec albo robic miny... L. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Forman Re: basen otwarty? IP: proxy / 192.168.3.* 11.06.03, 08:19 No to przybędzie konkurencja w Katowicach Muchowcu.Piszą dziś w wydaniu netowym GW -Katowice. Odpowiedz Link Zgłoś
loggy_ Re: do sary 12.06.03, 09:03 Oczywiscie droga Saro mam nadzieje ze zdajesz sobie sprawe, iz wystapilas w ukrytej kamerze? Konkretnie rzecz biorac w szatni... L. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sara Re: do sary IP: *.gliwice.pl / 192.168.50.* 12.06.03, 11:22 zabardzo nie mam się czego wstydzić i jeszcze jedno pytanie - ja byłam tam w niedzielę od 11 do 14. i jak na początku były pustki, to ok. 13 był już tłum i kolejka po bilety. jak sprawa wygląda w tygodniu, dajmy na to po południu? czy jest więcej ludzi niż w niedzielę? niestety nie mam możliwości przyjechać w tygodniu rano. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
loggy_ Inne Aquaparki 23.06.03, 08:18 Prace w Sosnowcu podobno stoja w martwym punkcie. Jest o tym artykul w GW. Natomiast w Zabrzu prace trwaja. Czy powstanie parku wodnego w Zabrzu pograzy ten tarnogorski? L. Odpowiedz Link Zgłoś