wrzood 05.11.03, 16:32 A może prezydentem powinien zostać ktoś młody, inteligentny, obyty z polityką itd. Mam na myśli jednego młodziana, ale jego xywa i nazwisko przejść mi nie może przez gardło... Pozdrawiam P@CO i @ll friendZZZ wrzood Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wrzood Re: Na prezydenta 05.11.03, 16:35 ...ale nie wiem, czy ten osobnik ma na tyle duże jaja, żeby wystartować w wyborach... Mam nadzieje, że wypadek samochodowy i atak Buraków na jego biuro nie pozbawi go ikry... wrzood Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: Na prezydenta IP: *.siemianowice.sdi.tpnet.pl 05.11.03, 20:46 czy mógłbym prosić o rozwinięcie? byłbym wdzięczny Odpowiedz Link Zgłoś
fabud70 Re: Na prezydenta 15.11.03, 17:53 wrzood napisał: > ...ale nie wiem, czy ten osobnik ma na tyle duże jaja, żeby wystartować w > wyborach... Mam nadzieje, że wypadek samochodowy i atak Buraków na jego biuro > nie pozbawi go ikry... > wrzood > A to ciekawe. Młody, inteligentny, obyty z polityką. OK. Ale miał jakiś wypadek? Rozumiem że chodzi o K. Sz.? Odpowiedz Link Zgłoś
wrzood Re: Na prezydenta 05.11.03, 16:35 NIE: >nie pozbawi, tylko nie POZBAWIŁ GO IKRY. sori Odpowiedz Link Zgłoś
a_i_g Re: Na prezydenta 15.11.03, 19:48 No jasne ze chodzi o PACO. To on mial wypadek w swoim maluchu a ostatnio emerycie atakowali jego biuro. A Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AiG Re: Na prezydenta IP: *.mmj.pl / 192.168.2.* 05.11.03, 16:43 Powiem Ci tak panie Zoo Bycie Prezydentem to niestety czasami ciezki kawal chleba. Ciagle ataki z prawa i lewa, wielka odpowiedzialnosc. Mimo calego szacunku dla PaCO to nie nadaje sie w tej chwili na Z.S.P. AiG Odpowiedz Link Zgłoś
wrzood Re: Na prezydenta 10.11.03, 13:13 A skąd Pan wie, że chodzi mi o P@CO. Chociaż mógłby liczyć na moje poparcie jakkolwiek... Pożyjemy - zobaczymy. Wybory nie są w tym tygodniu, więc bądźmy LUŹNI... wrzood Odpowiedz Link Zgłoś
a_i_g Re: Na prezydenta 13.11.03, 18:16 A kogoz to miales na mysli. Wielcem ciekaw tejze osoby:) A Odpowiedz Link Zgłoś