13.07.07, 00:37
witam prosze o polecenie dobrego geodety z okolic tarnowskiech gór, chodzi o wymierzenie i podział działki budowlanej dziękuję
Obserwuj wątek
    • Gość: dzidzia Re: geodeta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.07, 01:09
      jan gembała,jest dobry
    • lancer7 Re: geodeta 13.07.07, 19:36
      Jeżeli nie wiesz kogo wybrać, to idź do Wydziału Geodezji i Gospodarki
      Nieruchomościami na Mickiewicza. Tam dostaniesz listę geodetów z Tarnowskich
      Gór i okolic. Ja mogę polecić Andrzeja Karcha z Rept. Jeżeli będziesz chciała
      namiary to odezwij się na maila gazetowego.
    • Gość: GeoGeo Re: geodeta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.07, 20:56
      Witam mogę polecic K.Stańka (tel. do firmy 32 39 002 39), wykonują wiele takich
      spraw i są dobrzy. Pozdrawiam.
    • Gość: Wujek_Staszek Re: geodeta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 13:43
      mogę polecić firme Geodal - Stare Tarnowice... zresztą: ktokolwiek, tylko nie Paruzel z Tarnowskich Gór - jest leniwy! tylko bierze zaliczki i zawala terminy!! Jestem bardzo zawiedziony współpracą z tym człowiekiem.
      Pozdrawiam
      • Gość: mimi do wujka staszka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 14:06
        witam, moja znajoma też ma takie same problemy z tym panem,chciałabym wiedzieć czy w twoim przypadku doprowadził sprawę do końca.
        • Gość: Wujek_Staszek Re: do wujka staszka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 15:17
          No niestety - jeszcze nie: podział parceli, który został zlecony temu Panu ciągnie się już około roku i w ostatnim czasie dostałem informację, że jeszcze się przeciągnie (z jego winy - nie dotrzymał terminu w UM). Przy okazji oczywiście wspomniał o nowych płatnościach na jego rzecz!. Jeżeli podziału nie dokona się do 2008r. to ponosiemy koszty związane z nowymi stawakami opodatkowania. Tak więc sytuacja jest dość nieciekawa - zastanawiam się, jakie kroki mogę przedsięwziąć w celu zmobilizowania w/w Pana do zakończenia prac.
          Pozdrawiam

• borker41 Re: geodeta 10.11.14, 16:58
      Niestety geodeta nie z Tarnowskich Gór lecz z Poznania ale dojazd będzie jak najbardziej możliwy jak jesteś zainteresowany to odwiedź Usługi geodezyjne Poznań
      • agniecha346 Re: geodeta 14.11.14, 14:59
        Ja polecam Akartgeo ( tel. 660315819), sprawnie przeszliśmy podział działki, a teraz robimy mapę do celów proj. również tam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka