Gość: jolek IP: *.waw.cdp.pl 07.12.01, 12:07 jak tam nastroje po mikolaju? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dr scott Re: M I K O L A J IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 07.12.01, 12:37 Gość portalu: jolek napisał(a): > jak tam nastroje po mikolaju? coooooooool! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loggy Re: M I K O L A J IP: *.wbp.zabrze.pl 07.12.01, 12:47 To jest jednak fajny gosciu! Punktualnie co roku przychodzi i zawsze przynosi cos fajnego. No ale jak sie bylo grzecznym przez caly rok to sie nie ma co dziwic ;P L. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasztan Re: M I K O L A J IP: 136.131.240.* 07.12.01, 12:51 Grzeczny bylem, nic nie dostalem! Czyzby sw. Mikolaja juz nie bylo!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loggy Re: M I K O L A J IP: *.wbp.zabrze.pl 07.12.01, 13:22 Gość portalu: Kasztan napisał(a): > Grzeczny bylem, nic nie dostalem! > Czyzby sw. Mikolaja juz nie bylo!! A wyslales do Niego list??? Bo jak nie to sie nie dziw... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasztan Re: M I K O L A J IP: 136.131.240.* 07.12.01, 13:57 Poslalem e-mail, ale pewno w niebie nie sa jeszcze tak daleko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolek Re: M I K O L A J IP: 62.89.79.* 10.12.01, 16:24 moze nie zdazyl do wszystkich.....w koncu jest nas juz tak duzo na ziemi. ja tez nic nie dostalam. ale czekam na wigilie.....moze.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Forman Re: M I K O L A J IP: proxy 06.12.02, 22:59 jak tam nastroje po Mikołaju --Anno Domini 2002? jestem za stary do mnie przyszedł,a was odwiedził?? Odpowiedz Link Zgłoś
yasny Re: M I K O L A J 06.12.02, 23:42 stary grubas juz kolejny raz o mnie zapomnial ... a tak sie staralem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Forman Re: M I K O L A J IP: proxy 07.12.02, 08:25 Niekoniecznie stary i gruby mógłby przyjść do ciebie--młody,szcupły i taki co się nigdy nie goli, w hipermarketach takich widziałem.Aż żona była zazdrosna jak się gapiłem. Odpowiedz Link Zgłoś
yasny Re: M I K O L A J 07.12.02, 13:34 taaa , widzialem takich mikolajow, ale jak nie chce przyjsc grubas, to ten co sie nie goli tym bardziej :( Odpowiedz Link Zgłoś
loggy_ Re: M I K O L A J 09.12.02, 08:36 U nas podobno byl. Ale ja bylem w robocie i tylko zona mi mowila ze byl. I kazal przekazac prezent. No wiec zostawil prezent i powiedzial, ze to jest troche nad wyrost, bo podobno nie zasluzylem, ale ze przekazuje mi zadanie mobilizacji forumowiczek i forumowiczow do bycia lepszymi by i oni w przyszlym roku dostali prezenty. No to wlasnie was moglilizuje. Aha, podobno nie podobal mu sie nasz komin cosmy go zatkali jak przeszlismy na ogrzewanie elektryczne. Myslal ze to glupi kawal ze slepym kominem. L. Odpowiedz Link Zgłoś
yasny Re: M I K O L A J 09.12.02, 19:55 chetnie poddam sie kuracji ;) swoja droga bardzo podoba mi sie twoja literowka - o mogilizacji - na poczatku troche sie wystraszylem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
loggy_ Re: M I K O L A J 10.12.02, 08:45 yasny napisał: > swoja droga bardzo podoba mi sie twoja literowka - o mogilizacji - na poczatku > troche sie wystraszylem ;) Moze to nie literowka??? ;) Ale faktycznie niezla! ;) L. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Forman Re: M I K O L A J IP: proxy 28.12.02, 07:51 Wg.naszej tradycji prezenty świąteczne przynosi-dzieciątko.Co do tej pory robią mikołaje(nie mikołajki),przecież to święta narodzenia dzieciątka Jezus a nie Św.Mikołaja? Odpowiedz Link Zgłoś
yasny ZNOW NAS WYDRUKOWALI :) 24.12.02, 13:47 pragne poinformowac, ze w czwartkowym wydaniu "gazety wyborczej katowice" (19.12.2002) na drugiej stronie wydrukowali czesc wypowiedzi z tego watku ;) (zostawie sobie ta gazete i bede pokazywac potomnym ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Forman Re: ZNOW NAS WYDRUKOWALI :) IP: proxy 24.12.02, 14:00 To samo o wycięciu i kradzieży drzew z terenu parafi w Bobrownikach pisano w DZ.Zach wydaniu lokalnym.Nawet ten sam tytuł co nasz post. Odpowiedz Link Zgłoś