Gość: hmm IP: 83.1.78.* 26.10.07, 19:06 Co sadzicie o nowym lakalu nad onyxem ? Slyszalem ze to tylko dla ludzi z wyzszych stref ...ponoc ceny kosmiczne :/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marek Re: Onyx IP: *.tpnet.pl 31.10.07, 18:47 Proponowałbym się najpierw samemu przekonać a nie wypisywać bzdur. Po pierwsze restauracja nie jest jeszcze czynna to ciekawa jest opinia dla kogo ona jest i jakie są ceny, po drugie jak nazwa wskazuje nie będzie to bar mleczny więc może nie będzie dla wszystkich. Zapraszam - właściciel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Re: Onyx IP: 83.1.78.* 01.11.07, 00:52 Pisze takie "bzdury" bo ciakawi mnie to co slyszalem na ten temat ! Ale widze ze tak cie to urazilo mistrzu ze spinasz sie jak Gołota na ringu ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ks Re: Onyx IP: 83.1.71.* 01.11.07, 10:18 onyx- miejsce dla ludzi z wyzszych sfer?:D haha dobre:D:D:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Re: Onyx IP: 83.1.78.* 02.11.07, 01:23 yy tak ks...czytac ze zrozumieniem w domu nie nauczyli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Onyx IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.07, 18:24 kolego hmmm rozbraja mnie takie podejscie jak ty "słyszałem ze cos tam..." pociskasz takie pierdoły i siejesz zamęt. Przekonaj sie sam jak to wyglada i jakie ceny a potem komentuj bo na razie zachowujesz sie jak stara baba siejąca plotki. Co do spinania sie to troche kultury bo to ty wychodzisz na małego spinającego sie kozaka . Troche wiecej pokory! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Onyx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.07, 16:38 dobre dobre a kto to są ludzie z tzw. wyższych sfer chyba nie mowa o właścicielach przybytku ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Onyx IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.07, 15:22 najwiekszy obciach to naklejka z onyxu na tylnej szybie. Bar mleczny? byloby fajnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xexe Re: Onyx IP: *.wieszowa.pl 07.11.07, 16:17 No cóż Panie Marku, większy pożytek byłby właśnie z baru mlecznego. Może czas pomyśleć nad tym, żeby troszkę pomóc biednemu społeczeństwu, skoro ma się możliwości. Proszę nad tym pomyśleć przy jutrzejszym pysznym obiadku. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Onyx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.07, 14:35 To prawda - możliwości mam, ale myślę że nie sprawiało by mi to oczekiwanej satysfakcji. Ale myślę że jeśli miałbyś ochotę na prowadzenie takiego baru to chętnie zainwestuje. Co do kwestii pomocy to myślę że gdybyś znał mnie osobiście to wiedziałbyś że bardzo często pomagam tym którzy tej pomocy naprawdę potrzebują. Marek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Onyx IP: *.nott.cable.ntl.com 04.12.07, 15:39 Co do restauracji to jeszcze nie mialem okazji tam byc.Ale sam Onyx podoba mi sie.Bywalem w wielu klubach i twierdze ze jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: Onyx IP: *.stk.vectranet.pl 15.01.08, 23:47 Totalna klapa!!! Onyx to jakieś nieporozumienie, może tylko niedocenieni 19-letni chłopcy mogą znaleźć tam pożywkę i radość podrywania młodszych, a jakże skąpo ubranych dziewczątek. Oprawa muzyczna - tragedia. Po drugim spędzonym tam sobotnim wieczorze mógłbym recytować z pamięci jakie będzie "menu" serwowane dla chcących się wsłuchać w wypociny dj'a na tzw. górnym parkiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ty-2 Re: Onyx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.08, 00:09 Nikogo tam siłą nie zaganiają,komu się nie podoba może wyjść. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Melania Re: Onyx IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.08, 08:39 a czy ktoś się orientuje dlaczego w ostatnich dniach nie działa strona internetowa Onyxu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Onyx IP: *.strong-pc.com 05.02.08, 13:34 hmm... nasuwa mi się jedno stwierdzenie albo może nawet dwa albo panowie/panie nie mają jeszcze swoich lat i nie mogą wejść do onyxu albo a może również mózgi im trochę się zlasowały od brania tych wszystkich proszków. a tak na poważnie pewnie siedzą gdzieś w kafejce - bo nie stać ich na komputery i nie mają co robić tylko głupoty wypisują. na koniec dodam, nie ma obawy onyx nie zbankrutuje - pewnie wasze dzieci będą chodzić jeszcze do onyxu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: becks Re: Onyx IP: *.ticom.pl 17.01.08, 17:49 nie zapłacili rachunku za internet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teges Re: Onyx IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.08, 15:09 Poniewaz w onyxie jest remont zmieniaja wystroj i pewnie stronke tez. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TG Spichlerz- wrażenia IP: *.stk.vectranet.pl 17.02.08, 15:40 Co do restauracji Spichlerz (nad Onyxem) mogę się wypowiedzieć. Byliśmy tam z żoną w walentynki. Lokal na pewno najbardziej elegancki jesli mówimy o centrum TG. Piwko smaczne, obsługa się "dociera" ale nie jest zła, jedzenie w miarę dobre. Jest duża sala dla niepalących, w niej kącik dla dzieci (zabawki, tablica do rysowania itp.) Nie jesteśmy "elitą" a byliśmy tam, na wydanie od czasu do czasu kilkudziesięciu złotych chyba wiele osób stać?:) Piszę, bo ktoś we wczesniejszym poście stwierdził, że to lokal dla elit. Ludzie to maja nasr.ane w głowach:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jardo Re: Spichlerz- wrażenia IP: 217.98.20.* 11.08.08, 14:44 Czy ta restauracja posiada witrynę internetową? Chętnie zobałczyłbym jak wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Spichlerz- wrażenia IP: *.strong-pc.com 14.08.08, 12:41 przyjemny lokal...ceny...wedlug uznania...jesli ktos uwaza ze za drogo-nie chodzi tam.ogolnie plus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smakosz Re: Onyx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.08, 16:35 Bylem tam zeby sprawdzic wszystko wlasnym podniebieniem i oto co widzialem: -wystroj jest calkiem niezly -ceny nie sa wysokie Nie wiem jak jest z obsluga bo bylem jedynym gosciem. To nie sztuka byc w takim przypadku szybko i w miare uprzejmie obsluzonym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: otto Re: Onyx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.08, 17:08 Każdego,który normalnie pracuje stać raz na jakiś czas na wyjście do przyzwoitej knajpy,zjedzenie czegoś i napicie się.Nie trzeba być żadną "elitą"by od czasu do czasu posiedzieć gdzieś poza domem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bhas Re: Onyx IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.08, 15:53 Byłem z dziewczyną w Spichlerzu w zeszłą środę... Przez to co przeczytałem na forum byłem ciekawy tej knajpy. I może dlatego byłem pod wrażeniem... Obsługa miła, jedzenie jak na Tarnowskie Góry, rewelacyjne i przy tym tanie... Za 2 duże porcje oraz napoje zapłaciliśmy 35 zł. Odpowiedzcie sami gdzie można w takich warukach zjeść obiad dla 2 osób za taką kwotę!!! Pozdrawiam wszystkich buców!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: otto Re: Onyx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.08, 22:38 Nareszcie przyklad normalnych ludzi,którzy jednak są w tym mieście. W gronie malkontentów płomyczek normalności. Gratuluję. Odpowiedz Link Zgłoś
atkako Re: Onyx 18.02.08, 23:19 byłam zjadłam i było ok.... obsługa super ..lokal super Odpowiedz Link Zgłoś
anul-ka28 Re: Onyx 19.02.08, 00:30 a czy w niedziele da sie radę dostać stolik bez rezerwowania? Odpowiedz Link Zgłoś