oskarek05 20.05.14, 10:57 Czy któraś z Was widziała te dwa wózki na żywo, żeby mieć porównanie wg zdjęć, bardzo podobne w Delti jest dodatkowo pałąk i połowę tańszy od Cybexa Pomóżcie dziewczyny... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magda79pn Re: Delti Liv a Cybex Onyx 20.05.14, 12:31 nowy delti liv NIE MA powiększanej budki, widziałam na żywo, ale sprzedawcy tylko bezmyślnie kopiują opis ze starego liva poproś o fotkę opuszczonej budki Odpowiedz Link
atwar1 Re: Delti Liv a Cybex Onyx 20.05.14, 13:10 Buda w onyxie jest rewelacyjna. Nie wiem jak teraz ale jakiś czas temu onyx też był sprzedawany z pałąkiem. Poza tym oszczędność na Livie jest pozorna- jak skończysz używać wózek to cybexa sprzedasz za lepsze pieniądze. Ja swojego jakies 2 mies sprzedalam- po 2,5 roku straciłam na nim tylko 150 zl wiec mialam porządny wózek za niewielkie pieniądze. Tylko oczywiście o wózek trzeba dbać. Zdezelowanego złomka, nawet firmowego nikt za dobre pieniądze nie kupi. Ja tam jestem fanką cybexów Odpowiedz Link