Dodaj do ulubionych

pytanie do rodzicow dzieci szkoły nr 13 strzybnica

IP: *.stk.vectranet.pl 16.11.07, 13:14
witam serdecznie
mam zamiar posłać moje dziecko do szkoly nr 13 czy mozecie mi powiedziec jak
tam jest? czy jestescie zadowoleni. Prosze o opinie
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: pytanie do rodzicow dzieci szkoły nr 13 strzy IP: *.stk.vectranet.pl 16.11.07, 14:14
      Witam!
      Córka moja chodzi do "13" dwa lata jestem zadowolona.Poza tym od dwóch lat mamy
      nową panią dyrektor która jest rewelacyjna i stara się jak może aby wszyscy byli
      zadowoleni.Na każdym kroku widać efekty jej pracy!
      • Gość: otto Re: pytanie do rodzicow dzieci szkoły nr 13 strzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.07, 17:53

Nieładnie tak się podlizywać swojej szefowej.

• Gość: aisab Re: pytanie do rodzicow dzieci szkoły nr 13 strzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.07, 00:32
          szkola taka sobie panie które będą za rok miały pierwszaków nie ciekawe
          szczególnie z A klasy
        • Gość: gosc Re: pytanie do rodzicow dzieci szkoły nr 13 strzy IP: *.stk.vectranet.pl 19.11.07, 20:45
          to nie jest moja szefowa
          • Gość: otto Re: pytanie do rodzicow dzieci szkoły nr 13 strzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.07, 22:31
            Czyżby bliższa rodzina?
      • Gość: gość Re: pytanie do rodzicow dzieci szkoły nr 13 strzy IP: *.ticom.pl 24.11.07, 10:42
        To świenie że się pani podoba w "13" tylo o efektach pracy można
        pisać wówczas jakby dziecko pani chodziło do szkoły dłużej a nie dwa
        lata. W tej szkole nie zmnienili się nauczyciele są Ci sami więc
        efekty pracy można było już zauważyć dużo wcześniej. Oczywiście
        polecam szkołe "13"!!!
    • Gość: kasia Re: pytanie do rodzicow dzieci szkoły nr 13 strzy IP: *.psary.eu 20.11.07, 11:53
      a kto jest teraz dyrektoerm "13"?
      • Gość: jaga do asiab.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.07, 11:37
        skąd wiesz jakie Panie będą miały poszczególne klasy I podobno same Panie
        dyrektor jeszcze nie wiedzą a ty już wiesz?
        • Gość: otto Re: do asiab.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.07, 23:02
          Wiedza o szkole wskazuje jednak na powiązania służbowe,lub przecieki
          kontrolowane.
    • Gość: aisab Re: pytanie do rodzicow dzieci szkoły nr 13 strzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.07, 14:21
      w szkole tej od zawsze te same panie mają te same klasy.Te które teraz kończą
      3kl będą miały od września 1kl to już chyba tradycja.Mam dwoje dzieci w tej
      szkole i uczucia mieszane...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka