Gość: MikoS IP: *.tarnowskie-gory.sdi.tpnet.pl 22.12.01, 23:24 Co sadzicie na temat slynnego "TYGRYSA" ? I jak sie wam podobala walka o obrone pasa mistrzowskiego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: loggy Re: TIGER Michalczewski IP: *.wbp.zabrze.pl 24.12.01, 10:28 Mysle ze ladnie czarnemu obil twarz. White Power ;))))))))) L. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MikoS Re: TIGER Michalczewski IP: *.tarnowskie-gory.sdi.tpnet.pl 24.12.01, 10:33 Gość portalu: loggy napisał(a): > Mysle ze ladnie czarnemu obil twarz. > White Power ;))))))))) > L. Ladnie? To malo powiedziane :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adaś Re: TIGER Michalczewski IP: 195.136.60.* 27.12.01, 12:23 spotkałem się z wieloma opiniami na temat walki, a wszystkie miały wspólny mianownik - jakby sędzia (lekarz)nie przerwał walki, nie wiadomo co by było. A ja myślę że wiadomo - statystyka mówiła sama za siebie: 2X mniej ciosów zadanych przez Tigera, 2x więcej ciosów celnych, trafionych przez Tigera, znaczy się skuteczność większa, większa ilość punktów, większa "bania" na oku Halla. Na punkty Tiger prowadził wyraźnie - co najmniej 6 rund dla niego, 3 remisowe, tylko 2 dla Halla. To chyba jasne. Wygrał uczciwie i zasłużenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loggy Re: TIGER Michalczewski IP: *.wbp.zabrze.pl 27.12.01, 16:10 Gość portalu: adaś napisał(a): > spotkałem się z wieloma opiniami na temat walki, a wszystkie miały wspólny > mianownik - jakby sędzia (lekarz)nie przerwał walki, nie wiadomo co by było. (...) > To chyba jasne. Wygrał uczciwie i zasłużenie. Wygral uczciwie - szkoda ze tak malo spektakularnie. Lekarz powinien pozwolic mu goscia skonczyc. I mysle ze by z nim skonczyl. A tak pozostanie pretekst do rewanzu ;) L. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adaś Re: TIGER Michalczewski IP: 195.136.60.* 23.01.02, 11:34 właśnie przypomniałem sobie ostatnią walkę Tigera, która odbywała się w Berlinie. Publiczność składała się głównie z Niemców, jak to w Bundes, i przypomnijcie sobie ci co oglądali jak potraktowano Michalczewskiego - został "wybuczany, wytupany i wygwizdany". To samo było w Hamburgu, gdzie walczył z Graciano Rockigianim. Niemcy go po prostu zmieszali z g.... A teraz się obrażają że w Zakopanym Svenni nie dostał oklasków. Co za wybiórcza i krótka pamięć. Sorki że znowu o tym, ale tak mi się wspomniało. PS Piękny dzień Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adaś Re: TIGER Michalczewski IP: 195.136.60.* 03.04.02, 10:38 Tiger znowu w ringu! I to w Polsce! Szkoda że nie z R.J. Juniorem :-( Chyba pojadę zobaczyć go na żywca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loggy warto bylo? IP: *.pik / *.wbp.zabrze.pl 23.04.02, 11:41 Gość portalu: adaś napisał(a): > Tiger znowu w ringu! I to w Polsce! Szkoda że nie z R.J. Juniorem :-( Chyba > pojadę zobaczyć go na żywca. i co? pojechales? warto bylo na te poltorej rundy?? ;))) L. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loggy Ale goscia wyprofilowal IP: *.pik / *.wbp.zabrze.pl 23.04.02, 11:38 Niezle niezle! Ladnie mu buzke naprawil nie???? Choc mysle ze Hamerykaniec byl przereklamowany! A juz to tlumaczenie: "moglem walczyc ale nie slyszalem odliczania" mnie rozbroilo... co za leszcz ;) L. Odpowiedz Link Zgłoś
mccornic Re: Ale goscia wyprofilowal 27.04.02, 17:48 A moze mu podlozyli leszcza zeby na 100% wygral w swoim rodzimnnym Freistadt Danzig? McC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr scott Re: TIGER Michalczewski IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 23.04.02, 16:26 Gość portalu: MikoS napisał(a): > Co sadzicie na temat slynnego "TYGRYSA" ? I jak sie wam podobala walka o obrone > > pasa mistrzowskiego? COOL! cos pieknego, jak amerykancowi puscil bombe miedzy rekawicami to sie o malo nie pozawijal na linach ringu... cool, ze cool, bo cool! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr scott TIGER - Niemiec czy Polak? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 23.04.02, 16:29 jak myslicie kim on sie bardziej czuje? pewno Polakiem, ale gdyby nie uczyl sie w niemieckiej szkole boksu nie byloby o nim ani widu ani slychu. ja go tam uwazam za rodaka - Niemca! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adaś Re: TIGER - Niemiec czy Polak? IP: 195.136.60.* 26.04.02, 10:05 Gość portalu: dr scott napisał(a): > jak myslicie kim on sie bardziej czuje? > pewno Polakiem, ale gdyby nie uczyl sie w niemieckiej szkole boksu nie byloby o > > nim ani widu ani slychu. > ja go tam uwazam za rodaka - Niemca! Tiger może trochę nieświadomie przegonił nas wszystkich - to nie jest Polak, Niemiec, "polski Niemiec" czy jak tam zwał. To po prostu obywatel Europy. Sam mówi o sobie - jestem sportowcem urodzonym w Polsce, mieszkającym w Niemczech, walczącym na ringach Europy. To jest piękne! I nie ma co się doszukiwać jego korzeni, wyliczać mu jego przodków, bić w patriotyczny dzwon narodowy. Facet jest po prostu wolny - wybiera sobie miejsce gdzie mieszka, pracuje, odpoczywa. To jego wybór. A tylko na korzyść przemawia fakt że tak związany jest z krajem gdzie się urodził i wychował. Jego postawa to prawdziwy wzór, w przciwieństwie do części emigrantów z lat 70, 80, co to po 2 latach zapomnieli jako to sie godo po Polsku. A co do jego umiejętności bokserskich, to po raz kolejny udowodnił że jest Mistrzem - następny pretendent do odebrania pasa nie pamięta co się stało. BRAWO!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adaś Re: TIGER Michalczewski IP: 212.244.101.* 06.06.02, 13:30 a teraz Tyson z Lewisem! Już się szykuję. Będzie nieźle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loggy Re: TIGER Michalczewski IP: *.pik / *.wbp.zabrze.pl 06.06.02, 15:00 Gość portalu: adaś napisał(a): > a teraz Tyson z Lewisem! Już się szykuję. Będzie nieźle. GO LEWIS !!! :) L. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adaś Re: TIGER Michalczewski IP: 195.136.60.* 05.07.02, 12:57 14 września kolejna walka Tygrysa! Jak na razie nie ma chętnych (to może ja spróbuję - przez parę minut będę sławny ;-) Odpowiedz Link Zgłoś