nowyxxl 21.02.07, 12:39 Gościu bzyku dość,że nie masz nic do powiedzenia to jeszcze krzyczysz.Mów mniej i ciszej- będzie milej xxl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
km251 Re: Do bzyka 21.02.07, 17:02 Mówienie o tym, że sie niewiele wie , też jest formą mówienia, ale mówienie, że ktoś nic nie mówi, jest już swoistą schizofrenią. Nowy, co autor miał na mysli mówiąc takie niemiłe słowa? Pamiętasz? , szczególnie w srednich szkołach takie pytania zadawali belfrzy od polskiego . "Co autor miał na mysli"? Odpowiedz Link Zgłoś
km251 Re: Do bzyka 21.02.07, 17:04 i dopowiem że bzyku wydaje mi się sympatycznym młodym człowiekiem gdzieś 178 cm wzrostu 25-28 lat Odpowiedz Link Zgłoś
nowyxxl Re: Do bzyka 21.02.07, 21:54 km251 napisała: > Nowy, co autor miał na mysli < Autor zostawia swobodę interpretacji czytającemu Miłej lektury xxl Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: Do bzyka 28.02.07, 00:55 nowyxxl napisał: > Miłej lektury xxl Nauczyciel pyta Bzyka: - Jaką mamy teraz Polskę? - Ludową. - Jeszcze jaką? - Demokratyczną. - I jeszcze jaką? - Socjalistyczną. - A przed wojna jaka była? - Niepodległa. Odpowiedz Link Zgłoś
szarotka72 Re: Do bzyka 28.02.07, 01:02 Sauber, co Ty piszesz ,wątki Ci się pomyliły. Idziemy spać? Tak czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
nowyxxl Re: Do bzyka 28.02.07, 18:30 szarotka72 napisała: > Sauber, co Ty piszesz ,wątki Ci się pomyliły. > Idziemy spać? Tak czy nie? Zdaje mi się,czy to dowolność interpretacji To się nazywa cudzołustwo***** Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: Do bzyka 28.02.07, 19:45 nowyxxl napisał: > Zdaje mi się,czy to dowolność interpretacji > To się nazywa cudzołustwo***** To grzech słyszałem że jakowyś jest, to ja przedwczoraj narozrabiałem, spałem w łóżku ciotki (((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
szarotka72 Re: Do nowegoxxl. 01.03.07, 09:03 nowyxxl napisał: > szarotka72 napisała: > > > Sauber, co Ty piszesz ,wątki Ci się pomyliły. > > Idziemy spać? Tak czy nie? > Zdaje mi się,czy to dowolność interpretacji > To się nazywa cudzołustwo***** No tak ,niby nic a jednak cieszy innych. Dowolność interpretacji? Ile osób,tyle różnych zdań-to normalne. Jak to sie nazywa?cudzołóstwo? A to już Nowy nazwij sobie jak chcesz,dowolność interpretacji. Ach to przykazanie 11,życie byłoby prostsze,gdyby nie przeszkody ustawione na drodze.Nie rób tego,nie rób tamtego.Same zakazy. A co można? Można sobie pisać co sie chce bez zakazów i to właśnie mi sie podoba. ustawione na drodze. Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: Do bzyka 28.02.07, 19:43 szarotka72 napisała: > Sauber, co Ty piszesz ,wątki Ci się pomyliły. > Idziemy spać? Tak czy nie? Z Tobą zawsze, tylko żeby mi nie było że rano głowa boli od długiego nocnego pisania )))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
szarotka72 Re: Do saubera1... 01.03.07, 11:03 > szarotka72 napisała: > > Idziemy spać? Tak czy nie? Zostawiłam swobodę interpretacji czytającemu. sauber1 napisał: > Z Tobą zawsze, tylko żeby mi nie było że rano głowa boli od długiego nocnego > pisania ))))))))))) Zawsze z Tobą,z nikim innym tylko z Tobą, jak ptak z ptakiem, jak kwiat z kwiatem, jak dzień z jasnym światłem dnia. Ale jesteś ...już nie napiszę kto ))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: Do saubera1... 01.03.07, 14:04 szarotka72 napisała: > > Zawsze z Tobą,z nikim innym tylko z Tobą, > jak ptak z ptakiem, > jak kwiat z kwiatem, > jak dzień z jasnym światłem dnia. > > Ale jesteś ...już nie napiszę kto ))))) Dzięki, nie pisz, może to powiew wiosny??? Odpowiedz Link Zgłoś
gniewnykazio Re: Do bzyka 03.03.07, 19:47 mom na imie kaziu i nie rozimim o czym piszeta ,,, jo byc prosty chlop i miec ciapka ino ostotni roz to pisze...buziiiii Odpowiedz Link Zgłoś