Gość: milk57 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.08, 16:01 Wczoraj w godzinach wieczornych na Przyjaźni w okolicy szkoły nr 15 miał miejsce wypadek, czy może ktoś coś wie więcej na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tadek Re: Wypadek. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.08, 16:33 Słyszałem, że na przejściu dla pieszych samochód uderzył w kobietę, której urwało nogę. Odpowiedz Link Zgłoś
lancer7 Re: Wypadek. 31.01.08, 17:13 Kobieta nie żyje. Szła po dziecko do szkoły (jakaś dyskoteka dla dzieci była w szkole.) Koleś podobno gnał 140 km/h Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TG Re: Wypadek. IP: *.stk.vectranet.pl 31.01.08, 17:15 Niestety kobieta nie żyje. Dzieci neostrady, macie internet a nie umiecie z niego korzystać. www.policja.katowice.pl/aktualnosci1.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filip Re: Wypadek. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.08, 17:18 tadek nie przesadzaj ze urwało jej nogę.noga byla razem z reszta tylko tak pokiereszowana ze to tak wygladało.nie trzymała sie tak jak powinna a i cała miednica była tak powaznie przesunieta,że kość łonowa była na miejscu udowej. do tego peknieta tetnica udowa i wewnetrzne uszkodzenia ciała.marne szanse miała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: otto Re: Wypadek. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.08, 20:27 Na tej drodze kierowcy często przekraczają prędkość.Mogliby tam czasem stanąć przynajmniej zapobiegawczo gliniarze lub strażnicy miejscy. Odpowiedz Link Zgłoś
prassonissi2 Re: Wypadek. 01.02.08, 07:55 Przykro mi czytając wypowiedź Filipa. Tak sie składa, że znam Rodzinę Pani, która zginęła w tym wypadku, szczerze im współczuję i łączę się z Nimi w cierpieniu. Ludzie Ci przeżywają teraz koszmar, jutro będzie pogrzeb, a Ty rozpisujesz się w taki sposób. To była czyjaś Matka i Babcia, trochę szacunku Człowieku i refleksji, a nie szukania sensacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Wypadek. IP: 83.1.74.* 01.02.08, 14:18 zlapali sprawce wypadku czy uciekl ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ines Re: Wypadek. IP: *.stk.vectranet.pl 05.02.08, 19:13 no wlasnie co z kierowca? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obs Re: Wypadek. IP: *.stk.vectranet.pl 05.02.08, 19:39 zatrzymany, aresztowany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mieszkanka osiedla Re: Wypadek. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.08, 22:09 Podobno sprawca ma już żółte papiery i się leczy. Podobno spokrewniony z laweciarzami sprzątającymi po wypadkach drogowych. Czy to tylko plotki???? Ktoś coś wie???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLO Re: Wypadek. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.08, 00:02 skoncz głupia plotkaro siac taki ferment ze ma zolte papiery !!! i co kolwiek! czy to istotne. Zginął człowiek uszanuj to i sie zamknij!!! Pomódl sie za tę Kobiete zamiast pisac tu chore sensacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: missi Re: do mieszkanki.....Wypadek. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.08, 15:59 A ja słyszałem że to Ty masz żółte papiery a z kierowcą który zabił kobietę znacie sie z niskich domków!!! Walnij sie w łeb!albo pros boga o zdrowe nogi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 23 Re: do mieszkanki.....Wypadek. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.08, 23:29 Ciszej nad tą trumną! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jery Re: do 23...do mieszkanki.....Wypadek. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.08, 15:18 Zamknij mordę!sam szukasz sensacji w pozostałych tematach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 23 Re: do 23...do mieszkanki.....Wypadek. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.08, 22:49 Wyczuwam,że to wypowiedź typowego katolika. Morda jest lepsza od gęby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tupn Re: do 23...do mieszkanki.....Wypadek. IP: *.stk.vectranet.pl 18.02.08, 23:16 ludzie posluchajcie sie nawzajem po co piszecie jak macie zamiar pisac takie pierdoly to przykre i zle swiadczy o mieszkancach naszego miasta i o uzytkownikach forum a tak swoja droga moderator powinien reagowac na takie plytkie teksty nie na temat... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jalu na tej ulicy nic się nie zmieniło. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.08, 18:29 Nawet śmierć człowieka to zbyt mało dla administratora tej ulicy by coś zmienić.Nadal auta stają gdzie popadnie,a dzieciaki chodzą sobie do szkoły.Czy potrzebna jest kolejna tragedia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TG To niejaki Druzgała- firmy Maxstrans IP: *.stk.vectranet.pl 22.02.08, 07:34 Na tej ulicy kładka nie jest konieczna. Wystarczy że kierowcy będą stosować się do ograniczenia prędkości. Licznik samochodu sprawcy wypadku zatrzymał się na 150 km/h!!!!!! Czy coś trzeba jeszcze dodać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TG To niejaki Druzgała- firma Maxstrans IP: *.stk.vectranet.pl 22.02.08, 07:36 www.maxstrans.com/galwikosobowe.htm A to galeria wypadków, widać chłopak jeszcze zbyt mało wypadków widział. Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: Wypadek. 22.02.08, 21:28 Znaki się lekceważy,więc potrzebne są progi zwalniające w dostatecznej ilości ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Wypadek. IP: 83.1.67.* 23.02.08, 19:19 zgadzam sie z Toba, na całym osiedlu na uliczkach miedzy blokami - na dziurawych jak ser drogach sa progi zwalniajace -powinni je przeniesc w rejon 15 a tam pozostawic tylko dziury bo i tak nikt ich nie zalepi, a na dziurach nikt nie bedzie szalec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TG Druzgała zabił tą kobietę IP: *.stk.vectranet.pl 24.02.08, 08:42 Tak jak pisałem tą kobietę zabił młody dwudziestoparoletni szczyl. Ponoć był na prochach. 150 km/h na Litewskiej...mam nadzieję,że dostanie wieloletni wyrok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: otto Re: Druzgała zabił tą kobietę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.08, 12:03 A ja,że nikt tam już nie zginie pod kołami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Henryk Re: Druzgała zabił tą kobietę IP: *.dip.t-dialin.net 24.02.08, 19:13 jest to, przykre ze zawsze ginie osoba niewinna ,a winny ponosi mala kare ,zainstalowac fotoradary i postawic patrole policji z pomiarami szybkosci,i zaangazowac w niebezpieczne miejsca straz Miejska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 23 Re: Druzgała zabił tą kobietę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.08, 19:32 Brak jeszcze snajperów i czołgów. Wystarczą progi zwalniające. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stary Re: Druzgała zabił tą kobietę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.08, 22:25 Progów zwalniających na ulicy po której jeżdżą autobusy to raczej nie postawią. Jedyna rada to policja z radarami i masksymalne mandaty, bo nic tak nie boli jak mandat, nawet nie za wyskoki (wiem to z własnego doświadczenia). Wczoraj szedłem Opatowicka od Opolskiej do kościoła i na tym odcinku za czas przejścia zauważyłem cztery wykroczenia drogowe. Policja pewnie umiała by wyłapać więcej, ale musi ruszyć swoje .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 23 Re: Druzgała zabił tą kobietę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.08, 22:39 Przy dojeździe do tesco progi są pomimo tego,że jeżdżą tam autobusy. Na Zagórskiej przed pasami też(teraz nieco "zjechane") Odpowiedz Link Zgłoś