Dodaj do ulubionych

Likwidacja abonamentu RTV

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.08, 11:14
Co sądzicie o tej propozycji?
Ja jestem za z tego powodu,że nie widzę konieczności utrzymywania
tego co jest własnością państwa za dodatkowe opłaty skoro i tak
płacę normalne podatki.
Na armię i policję nie płacimy żadnego abonamentu.
Obserwuj wątek
    • Gość: Ken Re: Likwidacja abonamentu RTV IP: 83.1.74.* 02.03.08, 16:22
      Abonament RTV powinien być całkowicie zlikwidowany.
      • Gość: TG To Wy płacicie??? IP: *.stk.vectranet.pl 02.03.08, 16:34
        Wilhelm, Ty płacisz abonament???
        Ja nie płacę i nigdy nie płaciłem. Zrobiłeś błąd rejestrując
        telewizor na poczcie.
        • Gość: gosc Re: To Wy płacicie??? IP: 83.1.74.* 02.03.08, 16:36
          ww2.tvp.pl/3384,167099,1.view#4
          • Gość: TY2 Re: To Wy płacicie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.08, 16:43
            Większość ludzi już tego nie płaci(młodych ludzi)
        • Gość: Smakosz Re: To Wy płacicie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.08, 17:57
          > Wilhelm, Ty płacisz abonament???
          > Ja nie płacę i nigdy nie płaciłem. Zrobiłeś błąd rejestrując
          > telewizor na poczcie.

To znaczy, ze jestes oszustem.
          • Gość: TY2 Re: To Wy płacicie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.08, 18:07
            Oszustwem jest pobieranie tej opłaty.Nie można dwa razy płacić
            podatków.
            • Gość: Smakosz Re: To Wy płacicie??? IP: 83.238.171.* 03.03.08, 12:30
              Oszustwem jest tez utrzymywanie z naszych podatkow i ZUSow darmozjadow takich
              jak gornicy czy rolnicy. Czemu wiec placisz podatki?
              Placisz bo boisz sie kary. Abonamentu nie placisz bo czujesz sie bezkarny. To
              cala roznica.
              • Gość: atom Re: To Wy płacicie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.08, 18:04
                Zatrudnieni płacą podatki bo potrąca je pracodawca.Abonament RTV
                płaci się osobiście.Tutaj można samemu decydować.
                • Gość: _60 Re: To Wy płacicie??? IP: *.ticom.pl 03.03.08, 19:50
                  tylko gdy 20 lat temu zakładem rodzinę i się "urządzałem" byłem
                  naiwny, uczciwy i zarejesrowałem tv. Bo takie były kochani czasy ...
                  A teraz jak przestanę płacic to mi wlepia kary. Błędne koło. Czuję
                  się ośmieszony, oszukany i wykorzystany. Kto mi odda tę kasę co ją
                  płaciłemi i płacę nadal??? I niech sie tak nie szczyca ci którzy nie
                  płacą. Cwaniactwo i nic więcej. Takie to polskie .... Uczciwy i
                  naiwny zawsze w d.. dostanie ...
                  • Gość: TG Parę dobrych rad IP: *.stk.vectranet.pl 05.03.08, 08:02
                    Nie wiesz co masz zrobić? Idziesz na pocztę i WYREJESTROWUJESZ
                    telewizor, radio też.
                    I co? Nic.
                    Nie płacisz.
                    Sankcje? Żadnych.
                    Koniec:)
              • Gość: rolnik Re: To Wy płacicie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.08, 22:09
                smakosz zapamietaj!!! niema rzemieslnika nad rolnika.Jak mozesz
                nazywac rolnika,ktory cie zywi darmozjadem!!!Placimy podatki tak jak
                wszyscy obywatele.
                • Gość: atom Re: To Wy płacicie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.08, 22:30
                  Rolnik i leśnik to ch..nie rzemieślnik.
                  • Gość: rolnik Re: To Wy płacicie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.08, 07:48
                    szkoda dyskusji brak wiedzy zawsze laczy sie zbrakiem kultury......
                    • Gość: atom Re: To Wy płacicie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.08, 21:21
                      "Gdy słyszę słowo kultura odbezpieczam pistolet"
                      Pokaż wiedzę rolniku i napisz czyje to słowa.
    • Gość: gjon Re: Likwidacja abonamentu RTV IP: *.bloki.kalety.net 08.03.08, 23:40
      może inaczej - płaciłbym abonament ze zdecydowanie większym poczuciem dumy i
      spełnienia, gdyby TVP była rzeczywiście telewizją publiczną, a nie prywatnym
      przedsiębiorstwem, które musi walczyć o widza, by na siebie zarobić. tony reklam
      i absolutnie bzdetnych "szołów" na wrotkach, mydełkowych FA-seriali oraz
      parzenia się z nudnymi politykami zamiast polepszenia jakości chociażby
      programów dla dzieciaków czy zdecydowanego zwiększenia nacisku na edukację - oto
      co mamy za naszą kasę. od tego całego pstrokatego gówna mamy tvn, polsat i im
      pokrewne stacje, TVP ma kształtować pokolenia, a nie przyprawiać sobie cycki i
      pudrować dupsko, by ludziom sie podobać.
      • Gość: atos Re: Likwidacja abonamentu RTV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.08, 12:20
        Nie płacić draniom!
        Telewizja bożkiem idiotów.
        • Gość: rolnik Re: Likwidacja abonamentu RTV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.08, 12:46
          jestem za likwidacja abonamentu,chociaz place go do tej
          pory ;niestety atos ma racje Telewizja bozkiem idiotow......
          • Gość: 23 Re: Likwidacja abonamentu RTV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.08, 08:54
            A ja tam lubię sobie czasem popatrzeć w szklane okienko i nie sądzę
            by to mogło być przyczyną idiocenia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka