Gość: forman IP: proxy / 192.168.3.* 29.08.03, 13:34 Na GG wystąpił jakiś błąd.Potrzebuje bak do Polo Coupe 90 rok. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Forman Re: poszukiwany dr.Carlos IP: proxy / 192.168.3.* 29.08.03, 13:39 Spytaj czy ta 4 ka jest dalej aktualna ? Byłem dziś z Alu na Towarowej widziałem złom samochodowy przed tym dużym ale żywej duszy ok 12 ej tam nie było.Jest to tam gdzie pracujesz ? / Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: poszukiwany dr.Carlos 29.08.03, 14:28 Gość portalu: Forman napisał(a): > Spytaj czy ta 4 ka jest dalej aktualna ? Byłem dziś z Alu na Towarowej > widziałem złom samochodowy przed tym dużym ale żywej duszy ok 12 ej tam nie > było.Jest to tam gdzie pracujesz ? fiaciory tam stoja ciagle, wiec jak chcesz to jedz najpierw na ten duzy zlom i pogadaj z szefem... ja tam nie pracuje :) a wolkswagena chyba tam nie znajdziesz, a ja nie dysponuje czesciami samochodowymi :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Forman Re: poszukiwany dr.Carlos IP: proxy / 192.168.3.* 29.08.03, 17:03 Wiem ,wiem że nie dysponujesz częściami ale zapytać należy. Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: poszukiwany dr.Carlos 29.08.03, 22:38 Gość portalu: Forman napisał(a): > Wiem ,wiem że nie dysponujesz częściami ale zapytać należy. alez oczywiscie :) nigdy nic nie wiedomo :) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: poszukiwany dr.Carlos 29.08.03, 21:16 Gość portalu: forman napisał(a): > Na GG wystąpił jakiś błąd.Potrzebuje bak do Polo Coupe 90 rok. mam kumpla ktory ma stara Polówę z dziurawym bakiem. zawsze tankuje za 30 zeta, bo tyle jeszcze moze nalac zeby nie ciekło :) Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: poszukiwany dr.Carlos 29.08.03, 22:37 dr_scott napisał: > Gość portalu: forman napisał(a): > > > Na GG wystąpił jakiś błąd.Potrzebuje bak do Polo Coupe 90 rok. > > > mam kumpla ktory ma stara Polówę z dziurawym bakiem. zawsze tankuje za 30 zeta, > > bo tyle jeszcze moze nalac zeby nie ciekło :) heh.... te modele tak maja ;) a bakow nikaj nie idzie dostac.... Odpowiedz Link Zgłoś