lupino1 05.09.03, 11:30 Wracam na Forum - długo byłem chory. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dr_scott Re: Wracam 05.09.03, 13:29 lupino1 napisał: > Wracam na Forum - długo byłem chory. > > WITAMY!! Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: Wracam 05.09.03, 16:36 jo tysz bolem chory ale cos nie cos napisalem, za to do konca nie wyzdrowialem... :( wiem, wiem... powinienem sie wiecej szanowac... no i oczywiscie herzlisien wilkomen :D Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: Wracam 10.09.03, 22:03 Ja również--windows 98 wykręcił mi niezły numer,teraz jest XP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zosia Re: Wracam IP: *.protonet.pl 10.09.03, 22:52 Ja trochę nie w temacie -pozdrowienia dla wracających na forum.Zaniepokoiła mnie wypowiedź Formana,który pisze o problemach z Windowsem.Ja mam również takowy i nie wiem,jak sobie z nim poradzić.Z informacji protonetu wyczytałam,że wkradł się wirus,który wykorzystuje lukę w zabezpieczeniach RPC systemów Windows NT,2000,XP i serwera 2003 - powoduje ich restart.Zgodnie z instrukcją próbowałam zaktualizować mój Windows,ale okazuje się,że to nic nie pomogło - ciagle ukazuje się informacja o błędzie programu.Doradźcie co mam z tym fantem zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś