Gość: Tarnogórzanka IP: *.stk.vectranet.pl 21.04.08, 21:58 Proszę o odpowiedz kto dał pozwolenie na tor cartingowy przy ul. Kościuszki. Mieszkańcy tejże ulicy proszą o interwencję . W centrum miasta tor to chyba pomyłka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marek. Re: Do Radnej Pani Kosiba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.08, 23:18 Dobrze,ze nie wybudowano tam lotniska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radna2008 Re: Do Radnej Pani Kosiba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.08, 23:31 Szanowna Pani, o wskazanej przez Panią sprawie dyskutowano już w ubiegły piątek na jednym z posiedzeń komisji RM. Mnie również nie podoba się prowadzenie tak uciążliwej działalności wśród bloków mieszkalnych. Jakby jednak nie było, Rada Miasta nie zajmuje się wydawaniem decyzji o sposobie użytkowania terenu. Mogę Panią uspokoić stwierdzeniem, iż dzisiaj uzyskałam informację o podjęciu przez Urząd Miasta działań zmierzających do rozwiązania problemu na terenie, który przeznaczony powinien być na parking, nie wydano bowiem zgody na usutuowanie w tamtym miejscu toru gokartowego. Jestem pewna pozytywnego dla mieszkańców okolicznych budynków zakończenia sprawy. Serdecznie Panią pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
oryginal23 Re: Do Radnej Pani Kosiba 23.04.08, 00:13 Tak późno a nasza radna nie śpi?Poranne wpisy na blogu a w nocy forum.Brak snu jest niezdrowy. Natychmiast spać! 23. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Do Radnej Pani Kosiba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.08, 10:27 Teraz pewnie zastanawia się kogo popierać aby się liczyć. Odpowiedz Link Zgłoś