Dodaj do ulubionych

Ogrzewanie w blokach

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.08, 21:04
Czy na Waszych osiedlach pracują kotłownie w tak zimne dni jak dziś? Mieszkam na osadzie i pewnie będę, jak przed rokiem, do połowy października czekac na ogrzewanie. W mieszkaniu mam około 16-17 stopni i jest mi zwyczajnie zimno.domyślam się,że spółdzielni nie opłaca się ogrzewac osiedla przez te parę chłodnych dni, ale podobno cały tydzien ma byc taka pogoda:/
Obserwuj wątek
    • Gość: zimny Re: Ogrzewanie w blokach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.08, 21:48
      Marznie Fazos,marzną bloczki przy ulicy Radosnej,marznie Przyjaźń.
      Nie liczmy na to,że zaczną grzać.W kotłowniach już lato.
      • Gość: dadus27 Re: Ogrzewanie w blokach IP: *.adsl.inetia.pl 20.05.08, 08:15
        Przydźcie do mnie do chaty. Nie mam centralnego, ale też w piecu nie pale a mam aż za ciepło.
        • Gość: zmarzły Re: Ogrzewanie w blokach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.08, 09:40
          No to podawaj adres,przyjdziemy.
          • Gość: zmarzły Re: Ogrzewanie w blokach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.08, 10:36
            Niegościnny typ!
    • Gość: mieszkanka Re: Ogrzewanie w blokach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.08, 11:31
      ale sie czepiasz ,przeciez jest koniec maja a my dalej mieszkamy we
      wschodniej europie.U znajomych na zachodzie jak im zimno to odkreca
      na 3 godz kaloryfer i juz ma cieplo.A my przeciez 100 lat za
      murzynami.pozdrawiam zmarznieta i przeziebiona
    • Gość: Artur Re: Ogrzewanie w blokach IP: *.stk.vectranet.pl 22.05.08, 12:03
      Nie trzeba mieszkac na zachodzie zeby grzali. Wystarczy mieszkac na osiedlu w
      Strzybnicy. Tam spółdzielnia Chemik wlaczyla ogrzewanie. Bylem u znajomych i
      osobiscie sprawdzilem....ciepełko
      • Gość: czarnulka Re: Ogrzewanie w blokach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.08, 12:46
        Witam i potwierdzam. Mieszkam w Strzybnicy na osiedlu i faktycznie od wczoraj
        nam grzeją kaloryferki. Dzięki za to Szefostwu SM Chemik.
        • Gość: sopelek Re: Ogrzewanie w blokach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.08, 17:59
          Gwarek i mtbs mają ludzi w du...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka