Gość: Karat IP: *.domainunused.net 02.07.08, 11:37 Pracuje ktoś z was w Mc Donalds w Tarnowksich Górach (obok BP), albo wie ktos jak tam praca wygląda, czy jest ciężka i ile płacą na rękę?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dadus27 Re: Praca w Mc Donalds IP: *.adsl.inetia.pl 02.07.08, 17:42 Mój kumpel był menadżerem w McDonalds i zrezygnował. Praca jak praca, ale bardzo mało płatna, więc lepiej poszukać czegos innego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frytki Re: Praca w Mc Donalds IP: *.ticom.pl 02.07.08, 20:44 i jeszcze frytki do tego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TG Co tam frytki:) IP: *.gprs.plus.pl 02.07.08, 22:10 Frytki frytkami ale pracuje tam (chyba menadżerka) taka extra babka, wysoka, zgrabna brunetka,no po prostu miodzio:) Pal sześć te wieśmaki czy inne cheeseburgery,jest na kim oko zawiesić:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Atom Re: Co tam frytki:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.08, 23:37 Extra babki można pooglądać na Krakowskiej bez wdychania oparów starego oleju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca Re: Co tam frytki:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.08, 10:17 Jak nie wiesz jak ta praca wygląda to idź i zobacz.To nie jest daleko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolega Re: Co tam frytki:) IP: *.static.akk.net.pl 05.07.08, 02:25 facet w McDonald's składa zamówienie: - poproszę frytki ekspedientka: - a może frytki do tego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karat Re: Praca w Mc Donalds IP: *.domainunused.net 05.07.08, 10:01 A Wiciemoże jaka jest stawka godzinowa dla zwykłego pracownika w Tarnowskich Górach albo w Bytomiu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dadus27 Re: Praca w Mc Donalds IP: *.adsl.inetia.pl 05.07.08, 10:40 Jak dostaniesz 7.50 brutto to będzie dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
hellyspring Re: Praca w Mc Donalds 09.07.08, 21:34 7,50 brutto to jest Twoim zdaniem mało na początek???? Heej, kiedy ja 3 lata temu zatrudniałam się w KFC dostawało sie 5zł brutto i dojeżdżałam do Katowic za te pieniądze. Ile zarabiają kasjerki w hipermarketach? Wiadomo, ża praca w McDonald's nie wystarczy, aby utrzymac rodzinę, ale dla studenta, ucznia czy nawet bezrobotnego starającego się o stała pracę 7,50 za godzinę to bajka! Wychodzi około 6,00zl na rękę, do tego masz posiłki pracownicze, znizki i premie. To naprawdę nie jest mało. W Sedlaczku,Yazzie,Warce,Wieży dla przykładu dostajesz na rękę 4,50. wiem, bo pytałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dadus27 Re: Praca w Mc Donalds IP: *.adsl.inetia.pl 10.07.08, 00:32 Godzimy sie na takie zarobki, a potem narzekamy, że za mało zarabiamy. Wolałbym iść żebrać niż pracować za 7.50 brutto. Pewnie użebrałbym wiecej niż byłbym w stanie zarobić przy takiej stawce. Ludzie gdzie wy żyjecie, żeby pracować za tyle na godzinę,że ledwie starczy na litr paliwa? Jak nie zażądamy konkretnych pieniedzy od pracodawców to nigdy nie będziemy dobrze zarabiać. Na Zachodzie zarabiają wiecej, ale ceny na wiele artykułów mają sporo nizsze niz u nas. Kolega nawet ostatnio zakupił w Niemczech płytke swojego ulubionego zespołu bo wyszło jakieś 20 zeta taniej niż w Polsce. Hellyspring jak będziesz kiedys narzekać, że masz za mało kasy to ci przypomnę tego posta. Odpowiedz Link Zgłoś
hellyspring Re: Praca w Mc Donalds 10.07.08, 09:20 Mówiąc, że wolałbys iśc żebrac, obrażasz niejedną osobę pracująca za taką, lub niższą stawkę i cieszącą się, że w ogóle ma pracę. Ja też mam porównanie jak kształtuje się rynek potrzeb, np.na animacjach dostawałam 16.50 brutto, ale to były okolicznościowe zlecenia, nie siadłam na tyłku i nie liczyłam na to,że za dwa dni ktoś zadzwoni i zaproponuje mi tyle samo. Może nie byc chętnych do pracy za 4,5-5zł. Ale za 7,50 sama zakasłabym rękawy. Nie wiem, czy Ty od razu zacząłeś od 3000/mc i samochodu służbowego, ale od czegos trzeba zacząc, a takie fast foody czy knajpy to często dla dzieciaków jedyna szansa przyrobienia sobie w wakacje. I tu nie ma owy na :godzenie się". Nie zgodzisz się, to przyjmą kogos innego, kto bardziej potrzebuje gotówki i on zgodzi się na pewno. Bo ja z kolei jestem zdania, że jeśli nia ma oracy, to lepsza byle jaka (w trakcie mogę szukac dalej) niż siedzenie i biadolenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smakosz Re: Praca w Mc Donalds IP: 83.238.171.* 05.08.08, 12:30 dadus27, nie kazdy ma takie predyspozycje jak Ty i lubi żebrać. I znajomy kupil plytke i zaoszczedzil 20 zlotych, no, no :) To znaczy, ze w Niemczech jest zeczywiscie taniej. Powinien kupic 3 plytki to by zaoszczedzil 60 zl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maniek Re: Praca w Mc Donalds IP: *.domainunused.net 06.07.08, 11:58 Niewiem ale w Wa-wie maja podobno 10zł/h, wiec u nas na śląsku pewnie 7zł/h bedzie góra 8zł/h Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guajazyl Re: Praca w Mc Donalds IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.08, 12:31 Zarobki na śląsku są nawet lepsze niż w Warszawie.Mówię oczywiście o zarobkach pracowników niskowykwalifikowanych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: Praca w Mc Donalds IP: 83.1.71.* 13.07.08, 14:16 8,50 brutto/godzina - umowa o prace. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teka 5 Re: Praca w Mc Donalds IP: *.scom.za.digi.pl 14.07.08, 21:23 jaaaasne... i frytki pewno do tego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;] Re: Praca w Mc Donalds IP: *.wieszowanet.pl 28.07.08, 13:56 8,50 brutto/h ?! od kiedy jest taka stawka? pracowałam w wakacje w McDonald w TG w zeszłym roku i zarabiałam 6zł brutto/h Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tuska Re: Praca w Mc Donalds IP: 212.59.239.* 20.12.08, 01:10 ja na promocjach mam 8 zl netto mozesz zostac np promotorem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marlena Re: Praca w Mc Donalds IP: *.domainunused.net 28.07.08, 13:37 Teraz to raczej pracy tam nieznajdziesz, bedziesz musiał poczekac do września albo pazdziernika aż młodociani pojda do szkół :) A tak pozatym to są lepsze prace niż mac :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beno Re: Praca w Mc Donalds IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.08, 00:13 Jak można wysiedzieć w tym smrodzie? Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczny_raj1 Re: Praca w Mc Donalds 05.08.08, 11:34 W Mc nie ma tak źle... Na pewno jest to w praca, w ktorej można szybko awansować i masz szansę na rozwój, a źle to oni tam nie mają! Ale najlepiej siedzieć w domu i narzekać, nic nie robić...ale za narzekanie nic nie płacą, a tak zawsze jakiś grosz wpadnie...ale ...co kto lubi:] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teka 5 Re: Praca w Mc Donalds IP: *.scom.za.digi.pl 20.12.08, 20:11 przekonałaś mnie...gdzie mam podpisać:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracowita Re: Praca w Mc Donalds IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.08, 12:03 Ciekawe czy w conieco zrobki są wyższe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: badanierynku Re: Praca w Mc Donalds IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.08, 12:48 To mam nadzieję przedsmak amerykańskieego stylu życia i pracy. Ciekawe są opinie jak to działa na naszym gruncie ? Czy pracując w MCDonaldzie możesz kupić za godzinę pracy galon benzyny za 1.80 S . Lub ile Hamburgerów Firmowych ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: makarska Re: Praca w Mc Donalds IP: *.stk.vectranet.pl 29.01.09, 23:26 9,00 zł brutto za godzinę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carlos Re: Praca w Mc Donalds IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.09, 00:00 Na czym polega awans w tym barze?Ze sprzątania kibla przenoszą cię do sprzątania sali?A moze od razu wysyłają do USA i dają pensję 25000$? Odpowiedz Link Zgłoś