Dodaj do ulubionych

Asfalt na ulicy.

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.08, 22:51
Przewodniczącemu rady miejskiej wyasfaltowano ulicę,na której
mieszka.Ciekawe kiedy ja się doczekam asfaltowej drogi przy
moim domu?
Obserwuj wątek
    • Gość: Melania Re: Asfalt na ulicy. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.08, 23:10
      moją też wyasfaltowali na nowo, a jestem zwykłym zjadaczem chleba!
      • Gość: j z b Re: Asfalt na ulicy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.08, 23:15
        Też mieszkasz na takim zadupiu?
        • Gość: focus Re: Asfalt na ulicy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.08, 23:58
          Moją też zrobili na nowo,a wszyscy zastanawialiśmy się z jakiego powodu. Były różne opcje,że ktoś się sprowadzi jakiś ważny.
          Może jakiś sponsor się znalazł. Ja myślę,że w urzędzie się im coś pomieszało i pomylili ulice. Bo moja ulica była całkiem dobra,jak piszę- nie znaleźliśmy żadnego powodu do wymiany,nikt z mieszkańców! Nikt też nie zabiegał o remont.
          Przy okazji dodam,że po wymianie jedyną zauważalną różnicą jest ciemniejszy kolor nawierzchni, tak pofalowana jak wcześniej. Dwie warstwy asfaltu,frezowanie,nowe krawężniki. Pełno robotników. Robota robiła wrażenie.A co się naprzeklinali jak robili...........ło matko.
          Efekt jak piszę,zmiana koloru.
          • Gość: carlos Re: Asfalt na ulicy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.08, 16:52
            Przewodniczącemu należy się dobra droga.Nie będzie się potykał
            wracając z bankietów,na które biedactwo musi uczęszczać.
            • Gość: Bobrol Re: Asfalt na ulicy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.08, 18:28
              Czy ten gość dużo pije?Ktoś go widział nietrzeźwego?
              • Gość: pipi Re: Asfalt na ulicy. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.08, 11:55
                Nie dużo nie pije - tylko tyle ile postawią
                a zostanie chyba abstynentem jak u traci mandat
    • Gość: Atom Re: Asfalt na ulicy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.08, 13:27
      Władza musi mieć solidne gardło.Umiejętność picia u słowian
      jest koniecznością przy sprawowaniu urzędu.
      I żadna unia europejska tego nie zmieni.
      • Gość: otto Re: Asfalt na ulicy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.08, 10:50
        Czy zauważyliście,że ostatnio bardzo wiele bocznych i peryferyjnych
        uliczek pokryto asfaltem.Co to się stało,ze nagle niemożliwe stało
        się możliwe?
        • Gość: ania z bobrownik Re: Asfalt na ulicy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.08, 20:35
          mieszkam tez na totalnym zadupiu wiec jedyną opcją dojaeżdzania po asfalcie
          będzie kandydowanie i wygrana.!!!!
          • oryginal23 Re: Asfalt na ulicy. 26.10.08, 21:24
            Do czego pragniesz kandydować?
            23.
            • Gość: Max Re: Asfalt na ulicy. IP: *.upc-f.chello.nl 18.11.08, 18:19
              Ja również mieszkam w Bobrownikach Śląskich na jednej z bocznych ulic
              odchodzącej od ulicy Radzionkowskiej... I dumny jestem z tego iż mam KANALIZACJE
              co w 21 wieku wydawało by sie normom, niestety nią nie jest ponieważ niektóre
              ulice nie maja ani kanalizacji ani innych udogodnień typu asfalt lub PORZĄDNIE
              utwardzona droga ( nie mylić z asfaltem ) ale władze miasta maja plan 1000 letni
              z tego co słyszałem...
              • Gość: ania b Re: Asfalt na ulicy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.08, 19:16
                Mieszkasz w bobrownikach?A skąd klikasz?
        • joymachine Re: Asfalt na ulicy. 18.11.08, 20:54
          Hmmm taka pomorska, gruzelki, zachodnia, krótka... to nie są az takie peryferia,
          a są bardziej dziurawe niż żużlowe dróżki garaży na przyjaźni...

ale tak już jest, ze w pl wszystko musi bydz dziadowate.
          • oryginal23 Re: Asfalt na ulicy. 19.11.08, 22:00
            I w tym tkwi urok naszego pięknego kraju,w którym Ty zapewne
            nie mieszkasz.
            23.
            • Gość: doniecka Re: Asfalt na ulicy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.08, 00:06
              a nam tez asfalt w koncu połozyli.Ale parkingow nie udalo sie ,chyba
              do wiosny bedziemy parkowac gdzie sie da i jak sie da.ponadtto
              parkingi zmniejszyli i teraz bedziemy parkowac rownolegle.Gratuluje
              pomyslu ,bo pasazer najpierw musi wyjsc z auta a potem kierowca
              zaparkuje,bo jak nie to wyjdzie na ...... krzaki.Ciekawe jak matki z
              malymi dziecmi sobie poradza. To tylko sm gwarek moze wymyslec
              takie "modyfikacje" o polowe mniej samochodow .Gratulujemy pomyslu.
    • atkako Re: Asfalt na ulicy. 21.11.08, 21:21
      A kto jest Radnym w Bobrach bo kurde wymkneło mi sie !!!
      przepraszm

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka