Gość: jan z bobrownik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.08, 22:51 Przewodniczącemu rady miejskiej wyasfaltowano ulicę,na której mieszka.Ciekawe kiedy ja się doczekam asfaltowej drogi przy moim domu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Melania Re: Asfalt na ulicy. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.08, 23:10 moją też wyasfaltowali na nowo, a jestem zwykłym zjadaczem chleba! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j z b Re: Asfalt na ulicy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.08, 23:15 Też mieszkasz na takim zadupiu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: focus Re: Asfalt na ulicy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.08, 23:58 Moją też zrobili na nowo,a wszyscy zastanawialiśmy się z jakiego powodu. Były różne opcje,że ktoś się sprowadzi jakiś ważny. Może jakiś sponsor się znalazł. Ja myślę,że w urzędzie się im coś pomieszało i pomylili ulice. Bo moja ulica była całkiem dobra,jak piszę- nie znaleźliśmy żadnego powodu do wymiany,nikt z mieszkańców! Nikt też nie zabiegał o remont. Przy okazji dodam,że po wymianie jedyną zauważalną różnicą jest ciemniejszy kolor nawierzchni, tak pofalowana jak wcześniej. Dwie warstwy asfaltu,frezowanie,nowe krawężniki. Pełno robotników. Robota robiła wrażenie.A co się naprzeklinali jak robili...........ło matko. Efekt jak piszę,zmiana koloru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carlos Re: Asfalt na ulicy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.08, 16:52 Przewodniczącemu należy się dobra droga.Nie będzie się potykał wracając z bankietów,na które biedactwo musi uczęszczać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bobrol Re: Asfalt na ulicy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.08, 18:28 Czy ten gość dużo pije?Ktoś go widział nietrzeźwego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pipi Re: Asfalt na ulicy. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.08, 11:55 Nie dużo nie pije - tylko tyle ile postawią a zostanie chyba abstynentem jak u traci mandat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Atom Re: Asfalt na ulicy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.08, 13:27 Władza musi mieć solidne gardło.Umiejętność picia u słowian jest koniecznością przy sprawowaniu urzędu. I żadna unia europejska tego nie zmieni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: otto Re: Asfalt na ulicy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.08, 10:50 Czy zauważyliście,że ostatnio bardzo wiele bocznych i peryferyjnych uliczek pokryto asfaltem.Co to się stało,ze nagle niemożliwe stało się możliwe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania z bobrownik Re: Asfalt na ulicy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.08, 20:35 mieszkam tez na totalnym zadupiu wiec jedyną opcją dojaeżdzania po asfalcie będzie kandydowanie i wygrana.!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
oryginal23 Re: Asfalt na ulicy. 26.10.08, 21:24 Do czego pragniesz kandydować? 23. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Re: Asfalt na ulicy. IP: *.upc-f.chello.nl 18.11.08, 18:19 Ja również mieszkam w Bobrownikach Śląskich na jednej z bocznych ulic odchodzącej od ulicy Radzionkowskiej... I dumny jestem z tego iż mam KANALIZACJE co w 21 wieku wydawało by sie normom, niestety nią nie jest ponieważ niektóre ulice nie maja ani kanalizacji ani innych udogodnień typu asfalt lub PORZĄDNIE utwardzona droga ( nie mylić z asfaltem ) ale władze miasta maja plan 1000 letni z tego co słyszałem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania b Re: Asfalt na ulicy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.08, 19:16 Mieszkasz w bobrownikach?A skąd klikasz? Odpowiedz Link Zgłoś
joymachine Re: Asfalt na ulicy. 18.11.08, 20:54 Hmmm taka pomorska, gruzelki, zachodnia, krótka... to nie są az takie peryferia, a są bardziej dziurawe niż żużlowe dróżki garaży na przyjaźni... ale tak już jest, ze w pl wszystko musi bydz dziadowate. Odpowiedz Link Zgłoś
oryginal23 Re: Asfalt na ulicy. 19.11.08, 22:00 I w tym tkwi urok naszego pięknego kraju,w którym Ty zapewne nie mieszkasz. 23. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doniecka Re: Asfalt na ulicy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.08, 00:06 a nam tez asfalt w koncu połozyli.Ale parkingow nie udalo sie ,chyba do wiosny bedziemy parkowac gdzie sie da i jak sie da.ponadtto parkingi zmniejszyli i teraz bedziemy parkowac rownolegle.Gratuluje pomyslu ,bo pasazer najpierw musi wyjsc z auta a potem kierowca zaparkuje,bo jak nie to wyjdzie na ...... krzaki.Ciekawe jak matki z malymi dziecmi sobie poradza. To tylko sm gwarek moze wymyslec takie "modyfikacje" o polowe mniej samochodow .Gratulujemy pomyslu. Odpowiedz Link Zgłoś
atkako Re: Asfalt na ulicy. 21.11.08, 21:21 A kto jest Radnym w Bobrach bo kurde wymkneło mi sie !!! przepraszm Odpowiedz Link Zgłoś