Gość: lenny IP: *.domainunused.net 30.09.08, 09:31 Witam, czy ktoś z forumowiczów był lub miał własne wesele w Pałacu w Rybnej? czy to dobre miejsce na wesele? prosze o jakieś informacje, pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: coolig Re: Pałac w Rybnej... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.08, 05:04 W Rybnej jest jakiś Pałac ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TG To jakaś popierdółka jest, nie pałac IP: *.stk.vectranet.pl 03.10.08, 06:55 Jakiś czas temu przyjechał do TG znajomy z firmy na delegację. Pojechałem z nim do Rybnej, wiedząc że jest tam też hotel. To co zobaczyłem odjęło mi mowę- pokój z zapachem stęchlizny (cały ten "pałac" jest zatęchły) za chyba 190 zł. Pogięło ich maksymalnie. Nie dziwi mnie,że nie było tam żadnych gości. Jak ten obiekt się w ogóle utrzymuje, chyba tylko dzięki dotacjom. Na wesele tego niby- pałacu nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pałac Re: To jakaś popierdółka jest, nie pałac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.08, 23:36 zgadza sie, smrod jest tam nie do zniesienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: instalator Re: To jakaś popierdółka jest, nie pałac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.08, 18:35 Palac zaniedbany podobnie jak całe miasto. Odpowiedz Link Zgłoś
messalina_only Re: To jakaś popierdółka jest, nie pałac 04.10.08, 21:52 Wewnątrz wilgono,na zewnątrz zaniedbany i zapuszczony park. To miejsce potrzebuje właściciela,bo w przeciwnym razie za kilka lat podzieli los pałacyku przy ulicy Ogrodowej/Lipowa. Miasto nie jest dobrym gospodarzem zabytkowych obiektów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: instalator Re: To jakaś popierdółka jest, nie pałac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.08, 09:51 Widocznie naszym radnym i burmistrzowi takie miejsce na imprezy wystarcza.Widzicie jaką skromną mamy władzę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blast Re: Pałac w Rybnej... IP: 83.1.66.* 07.10.08, 10:04 Zdecydowanie odradzam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kielonek Re: Pałac w Rybnej... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.08, 10:35 Najbardziej to miejsce lubią radni.Dawniej czerwonolicy Kazimierz nie jedną flaszkę tutaj obalił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nom Re: Pałac w Rybnej... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.08, 12:22 teraz pan Czech dotuje wesela Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: Pałac w Rybnej... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.08, 17:55 Kielonek z tobą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kielonek Re: Pałac w Rybnej... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.08, 00:31 Mogę wypić z menelem,z komunistą nigdy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś