Dodaj do ulubionych

Nie ma słów !!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.08, 09:58
I znowu w bestialski sposób pozbyto się z domu psa,czy to już jakas
plaga,w Tworogu został w lesie przywiązany do drzewa bokser,dobrze
ze został zauważony przez kobiete która odwiozła go do schroniska,bo
czekala by go napewno śmierć w mękach.A już boję się myśleć co
będzie po świętach o nietrafionych prezentach -zwierzakach!Zobaczcie
na stronie cichego kąta connectit.pl/~orion/
Obserwuj wątek
    • andrestax Re: Nie ma słów !!! 12.12.08, 11:23
      Ja też nie mam słów ! Dlatego nic nie powiem :)
    • abelitka Re: Nie ma słów !!! 12.12.08, 12:40
      Cóż tek psiak uczynił,żeby go skazywać na tak okrutny los? Ludzie to
      bestie ;(
      • andrestax Re: Nie ma słów !!! 12.12.08, 12:49
        Może to był "pies na baby" :D
        • abelitka Re: Nie ma słów !!! 12.12.08, 12:51
          I "baba" go uratowała.
          • andrestax Re: Nie ma słów !!! 12.12.08, 12:54
            Wiadomo "bokser" - na mięśnie poleciała :)
            • abelitka Re: Nie ma słów !!! 12.12.08, 12:57
              Dobrze,że nie "babski bokser" !
              • andrestax Re: Nie ma słów !!! 12.12.08, 13:03
                Takie egzemplarze dzięki sprawnym i szybki służbą ścigania i wydolnym
                sądownictwem już dawno, są odizolowane od społeczeństwa :) Przynajmniej w TG :)
                • abelitka Re: Nie ma słów !!! 12.12.08, 13:05
                  Czyżbyś robił w takich "organach"? Zabrzmiało jak reklama ;)
                  • andrestax Re: Nie ma słów !!! 12.12.08, 13:15
                    Na wszelaką grę na instrumentach mam uczulenie :) Tym bardziej organy mi nie
                    leżą, bo za dużo klawiszy ;)
                    • abelitka Re: Nie ma słów !!! 12.12.08, 13:17
                      W szkole grałam na flecie ;) Warto wiedzieć, kiedy w jaki klawisz
                      uderzyć ;)
                      • Gość: Ktos Re: Nie ma słów !!! IP: *.stk.vectranet.pl 12.12.08, 13:25
                        Niestety ludzie traktuja zwierzeta jak rzeczy.Szczeniak jest fajny, urosnie to
                        trzeba sie go pozbyc. Zawsze mozna wziac nowego małego. Bestialstwo. A jestesmy
                        ponoć tak dobrym, katolickim narodem.....
                        • abelitka Re: Nie ma słów !!! 12.12.08, 13:27
                          Katolickim narodem? A czym to się objawia? W niedzielę na mszy,
                          koniecznie w nowych ciuchach, by sąsiadki widziały?
                      • andrestax Re: Nie ma słów !!! 12.12.08, 13:27
                        To flet musiał mieć bardzo rozbudowane funkcje, skoro i klawisze miał :) Chyba,
                        że miało to miejsce w szkole muzycznej, bo to by było jakieś wytłumaczenie :)
                        • abelitka Re: Nie ma słów !!! 12.12.08, 13:30
                          Ależ nie, flet był fletem prostym, zarówno w nazwie jak i w
                          konstrukcji swej ;) Teraz gram doskonale na nerwach, opanowałam do
                          perfekcji ;)
                          • andrestax Re: Nie ma słów !!! 12.12.08, 13:34
                            A wiesz, że reklamowanie siebie jest niezgodne z regulaminem forum :)))
                            Mnie tam możesz grać i grać na nerwach....tak jestem mało muzykalny :D
                            • abelitka Re: Nie ma słów !!! 12.12.08, 13:36
                              ;))))) Zatem, zagram na zwłokę...nie mylić ze zwłokami ;)
                              • andrestax Re: Nie ma słów !!! 12.12.08, 13:46
                                Z Ciebie, to prawdziwa multiinstrumentalistka :) Chylę czoła :D
                                • abelitka Re: Nie ma słów !!! 12.12.08, 13:50
                                  Ależ trudne słowo napisałeś........ ;) Nie schylaj się tak nisko,
                                  jeszcze coś w krzyżu przeskoczy ;)))
                                  • andrestax Re: Nie ma słów !!! 12.12.08, 13:57
                                    Teraz medycyna czyni cuda :) Tak, że krzyż, to jeno mam pański :)))
                                    • abelitka Re: Nie ma słów !!! 12.12.08, 14:01
                                      Nie Ty jeden. Grunt, to mieć kogoś do pomocy w dźwiganiu ;)))
                                      • andrestax Re: Nie ma słów !!! 12.12.08, 14:03
                                        Teraz są takie "Żurawie" z długim wysięgnikiem :))) Taki to mnie dźwignie, aż ku
                                        niebiosom ;D
                                        • abelitka Re: Nie ma słów !!! 12.12.08, 14:07
                                          Wysięgnikiem ku niebiosom? A nie przyjemniej - z ramion wprost do
                                          nieba? ;))))))
                                          • andrestax Re: Nie ma słów !!! 12.12.08, 14:12
                                            Raju to nie chcę sobie robić z życia :)))) Jeszcze wolę pozostać człowiekiem i
                                            trochę nagrzeszyć na tym łez padole :))))
                                            • abelitka Re: Nie ma słów !!! 12.12.08, 14:14
                                              Wolisz piekło na ziemii??? Zaskoczyłeś mnie ;)
                                              • andrestax Re: Nie ma słów !!! 12.12.08, 14:19
                                                A tam zaraz piekło :)))) ....ale wolę żeby lepiej było ciepło ;D
                                                • abelitka Re: Nie ma słów !!! 12.12.08, 14:21
                                                  Ciepło, albo gorąco? Można udaru dostać ;)
                                                  • andrestax Re: Nie ma słów !!! 12.12.08, 14:23
                                                    Od czego są zimne napoje ? :D
                                                  • abelitka Re: Nie ma słów !!! 12.12.08, 14:26
                                                    Fakt, no i zimny prysznic ;)
                                              • Gość: zzz Re: Nie ma słów !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.08, 14:22
                                                Pogadajcie sobie lepiej na gg, a nie zaśmiecajcie forum
                                                • andrestax Re: Nie ma słów !!! 12.12.08, 14:25
                                                  Zaśmiecamy coś ? :( Jakże ubolewam :( Nie zdawałem sobie z tego sprawy. A co to
                                                  jest to gg ?
                                                  • abelitka Re: Nie ma słów !!! 12.12.08, 14:26
                                                    To chyba chodzi o to,żeby tu nie pisać;( Buuuuuuuuuuuuuuuu
                                                  • andrestax Re: Nie ma słów !!! 12.12.08, 14:31
                                                    A kto Ci zabroni ? Po to forum, aby pisać :)
                                                    My przynajmniej mamy loginy, a nie tak z przy czajki :D
                                                  • abelitka Re: Nie ma słów !!! 12.12.08, 14:36
                                                    Ale całą przyjemność z pisania diabli wzięli ;(
                                                  • andrestax Re: Nie ma słów !!! 12.12.08, 14:38
                                                    Jak wzięli, to i oddadzą :) Zawsze tak jest ;)

• abelitka Re: Nie ma słów !!! 12.12.08, 14:40
                                                    Tak? A myślałam, że diabły chytre są ;)
                                                  • andrestax Re: Nie ma słów !!! 12.12.08, 14:44
                                                    Jak jakiegoś spotkam to się go o to zapytam ;)
                                                    Teraz niestety muszę się oddalić od komputera :) Miłego dnia :D
                                                    Cześć :)
                                                  • abelitka Re: Nie ma słów !!! 12.12.08, 14:45
                                                    Miło się pisało. Dziękuję i do popisania, ale chyba już na innym
                                                    forum. Do następnego razu ;)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka