Gość: mom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.09, 20:41 Czy lepiej rodzic w szpitalu nr 3, czy w Pyskowicach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fred Re: Gdzie lepiej rodzic ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.09, 20:49 po pyskowicach był pogrzeb tydzień temu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mom Re: Gdzie lepiej rodzic ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.09, 20:54 co sie stało? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fred Re: Gdzie lepiej rodzic ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.09, 08:23 nie będe gadał bo nie wypada ale ogólnie mówili że niema oddziąłu ratunkowego i jak będą powikłania to tragedia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w Re: Gdzie lepiej rodzic ? IP: *.stk.vectranet.pl 22.02.09, 21:32 żona rodzila w pyskowicach i bylo ok . podobno tam jest spoko jesli nie ma powiklan... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Gdzie lepiej rodzic ? IP: *.strong-pc.com 23.02.09, 07:43 Moja przyjaciółka rodziła w Pyskowicach, nie poleca tego miejsca. Trafiła na porodówkę godzinę przed zmianą położnych. Jedna drugiej nic nie przekazała, zanim ktoś z drugiej zmiany się zainteresował to młody tracił puls. Na szczęście jest zdrowy i wszystko dobrze się skończyło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: Gdzie lepiej rodzic ? IP: *.stk.vectranet.pl 25.02.09, 10:51 w pyskowicach nie ma neonatologa w godzinach popoludniowych i nocnych-podobno jezeli jest potrzebny to wzywaja.atmosfera fajna,dwuosobowe pokoje z łazienka.jezeli dziecko urodzi sie zdrowe to ok.moje niestety zdrowe nie bylo i zostalo wypuszczone do domu pomimo silnej zółtaczki.Dla dobra dziecka-odradzam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izabell Re: Gdzie lepiej rodzic ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.09, 11:48 Tyle ile porodów tyle też opini:)))Ja rodziłam na 3 i jestem bardzo zadowolona:) Przy porodzie był Tiszler i pani Krystofek. Polecam ten szpital bardzo:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnieszka Re: Gdzie lepiej rodzic ? IP: *.xdsl.centertel.pl 27.02.09, 18:57 Ja nie potrafię odpowiedzieć na pytanie, ale bardzo pilnie potrzebuję numeru telefonu dobrej polożnej ze szpitala nr 3. Slyszalam, że można wynająć taką osobistą polożną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anusiaaa Re: Gdzie lepiej rodzic ? IP: *.ticom.pl 27.02.09, 19:56 Ja rodzilam na 3 i jestem bardzo zadowolona. Trafila mi sie super polozna ale niesety nie znam do niej nr :( Wiem tylko, ze ma na imie Basia - kobieta Aniol. Uwaga na polozna Kaszube!!!! Wredna baba!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Gdzie lepiej rodzic ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.09, 20:05 Tak zgadzam sie , Pani Basia jest suuuper, koleżanki powinny brać z niej przykład :))Nie wiem która to była pani Kaszuba ale to chyba ta najbardziej wredna z nich :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Re: Gdzie lepiej rodzic ? IP: *.stk.vectranet.pl 27.02.09, 20:46 co dla ciebie znacz lepiej ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erwin Re: Gdzie lepiej rodzic ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.09, 19:17 Dawniej baby rodziły na polu i jakoś to było. Odpowiedz Link Zgłoś