Dodaj do ulubionych

SZKOŁA Jazdy

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.09, 13:55
Witam, proszę o opinię na temat szkół jazdy w Tarnowskich Górach - chciałabym
się zapisać w sierpniu na kurs ale nie wiem którą wybrać. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: edytka Re: SZKOŁA Jazdy IP: 91.188.124.* 20.07.09, 15:52
      ja robiłam u Szwagrów, zdałam za drugim razem, pierwszy raz oblałam przez swoją głupotę no ale mniejsza z tym. Zajęcia teoretyczne prowadzone na luzie ale tak że w głowie dużo zostaje, a kurs praktyczny odbywa się z naprawdę wspaniałymi instruktorami( można samemu wybrać z jakim się chce jeździć). Polecam z całego serca:)
    • hevotg Re: SZKOŁA Jazdy 20.07.09, 22:08
      Robiłem u Szwagrów, zdałem za pierwszym podejściem. Szkoła pierwsza klasa :)
      • Gość: ganka Re: SZKOŁA Jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.09, 22:18
        a co myślicie o szkole XXL ?
    • Gość: rider Re: SZKOŁA Jazdy IP: *.stk.vectranet.pl 21.07.09, 04:04
      Polecam eLkę dla ludzi, którzy chcą zdać i przy okazji nie mają ochoty nudzić
      się przez te 30 godzin jazd.
      Szkoła na Sienkiewicza zaraz obok szwagrów.
      • Gość: Melania Re: SZKOŁA Jazdy IP: 83.238.174.* 21.07.09, 09:50
        też polecam Szwagrów - profesjonalni i skuteczni. odradzam Dalexa z
        Radzionkowa - drogi i nie szanujący czasu kursanta.
        powodzenia na egzaminie :)
    • niuniatg Re: SZKOŁA Jazdy 21.07.09, 11:02
      Zdawałam w Artexie.
      Nie wiem czy dalej prowadzą Szkołę Jazdy ale instruktorzy byli w porządku.
      • Gość: anusiaaa Re: SZKOŁA Jazdy IP: 57.66.197.* 21.07.09, 11:40
        Ja uczyłam się w XXL, ale jeszcze wtedy to była mała szkólka z dwoma
        samochodami. Wtedy było super, nie wiem jak jest teraz :)
      • ela_pazurcyno Re: SZKOŁA Jazdy 21.07.09, 11:42
        Mogę się podpisać pod słowami Sz.kol. - konkretni instruktorzy; minus za plac manewrowy - w czasie kiedy ćwiczyłem, to instruktor pił kawę - ale myślę, że jakbym miał problemy to poświęcił by mi więcej uwagi.
        Pewnie przez 10 lat się zmienili instruktorzy, ale szkoła istnieje nadal.
        pozdrawiam
    • Gość: zośka Re: SZKOŁA Jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.09, 11:25
      Cześć.Ja robiłam kurs w xxli wcale mi sie nie podobało, na wykładzie nudy, jazdy wiecznie z problemami, nie zdałam za 1,2, ani 3 , dopiero po dodatkowych jazdach U szwagrów zdałam, jezdzialam z taka babką, spokojna, miła i dobre łumaczy.Polecam
    • maniek987654 Re: SZKOŁA Jazdy 26.09.14, 10:31
      www.szkolajedynka.pl mają dwie lokalizacje w Radzionkowie i TG :) nie zajechane i czyste auta, duży plac na motor y i najważniejsze - motocykle takie jak na egzaminie, a nie bandit, czy romet 150...
      • der-chef Re: SZKOŁA Jazdy 26.09.14, 11:28
        "Uoj" maniek, złoty kilof za to wykopalisko. A jedynka nie jest wcale dobra.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka