tusiatko_87 04.08.05, 09:22 konto bankowe w fsb: kto powie mi jak z tego konta zrobic przelew na konto polskie, poprosze o dokladne info - razem z przykladami gdzie co kliknac.. z gory dzieki ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pia.ed Re: konto w fsb 04.08.05, 11:07 Nigdy nie spotkalam sie ze skrotem fsb... Tobie chodzi pewnie o FöreningsSparbanken? Mozesz zadzwonic codziennie w godzinach 06-24 i zapytac sie o przesylanie pieniedzy, bo maja takze "personlig service". Tel 0771-22 11 22 . Koszt jednej rozmowy lokalnej. Ich strona internetowa to www.foreningssparbanken.se Tam z pewnoscia znajdziesz adres do mejlowy Twojego lokalnego banku. Odpowiedz Link Zgłoś
tusiatko_87 Re: konto w fsb 04.08.05, 11:30 FöreningsSparbanken -> tak ;) ale co z tego ze moge sie spytac jak nie umiem za duzo szwedzkiego, jestem dopiero po 2 miesiecznej szkole. a z ich strony cos nie moglismy z mezem sie doczytac dokladnie. Odpowiedz Link Zgłoś
byhanya Re: konto w fsb 07.08.05, 20:53 pojdz do banku podaj kartke ze wszystkimi numerami i pani pomoze ci ja wypelnic. musisz liczyc sie z wysokim operacyjnym. jezeli masz netbank napisz do nich mail. na web/net bankowej stronie jest specjalna opcja mailowa. wtedy wiedza ze mail jest od ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś