andziulec 09.11.15, 18:03 Na początku wyskoczył i schował się w kabinie prysznicowej. Potem pojadł, popił. Teraz siedzi na kocyku, na którym przyjechał i mruczy. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aankaa Re: Już jest 09.11.15, 18:06 szczęściaro, ale cudo Ci się trafiło !!! więcej zdjęć poprosimy Odpowiedz Link
andziulec Re: Już jest 09.11.15, 19:48 Będą Aparatem porobię jak się kocinka oswoi troszkę Odpowiedz Link
klaryma Re: Już jest 09.11.15, 20:17 taki jakis kudlaty ma ten krawatek? Uwielbiam burasy z bialymi "wstawkami" ! sama mialam takiego?Trzymam kciuki za szybkie dotarcie sie Odpowiedz Link
aankaa Re: Już jest 09.11.15, 21:25 rób telefonem i wrzucaj !!! na artystyczne możemy poczekać Odpowiedz Link
jottka Re: Już jest 09.11.15, 21:30 aaa, jak moja kocica! omal takie same, tylko ona ma jeszcze taką białą "końską" strzałkę na łebku - ty jesteś pewna, że to kicurek? Odpowiedz Link
3-mamuska Re: Już jest 09.11.15, 21:32 Hehe ale wyszło, miały byc zakochane oczka a wyszły znaki zapytania . Odpowiedz Link
esimona Re: Już jest 09.11.15, 21:43 Bardzo przystojny kotek. Tylko pozazdrościć Tobie i Kocikowi. Odpowiedz Link
andziulec Re: Już jest 09.11.15, 21:42 Jottko ja nie znam płci. To przybłęda, nie było jak sprawdzić. Zobaczymy co wet powie. Odpowiedz Link
niutaki Re: Już jest 09.11.15, 22:47 sliczny kotel Cie przygarnal Andziulcu duzo dobrego i duzo fotek dawaj Odpowiedz Link
mysiulek08 Re: Już jest 10.11.15, 02:24 stawiam na kocurka troche duza lepetyna, dosc szeroki nochal, kocur, no kocur fajnie, ale jak bedzie kota to tez fajnie Odpowiedz Link
olinka20 Re: Już jest 10.11.15, 09:05 To fakt Ale gabaryt i łapiszcza chłopięce. No nic, poczekamy na weta, chociaz z tego co wczoraj widziałam to kotek pomimo początkowych obaw, wpakował sie Andzi na kolanka i nawet sie rozmrukał. Będzie dobrze. Odpowiedz Link
jottka Re: Już jest 10.11.15, 10:09 no ja nie wiem, czy w aż tak intymne szczegóły wolno nam publicznie wchodzić ale miziolstwo oraz błyskawiczne rozeznanie, gdzie leżą konfitury, wskazują na kocicę - jak mawia pewna koleżanka: dziewczynki są inteligentniejsze Odpowiedz Link
wiesia.and.company Re: Już jest 10.11.15, 13:29 Ależ piękności! Mnie też tak "patrzy" dziewczynką, ale że od razu władował się do łóżka na przytulanki i mruczanki to kto wie? Chłopak? Ale domowy kocio, ewidentnie, nie jest spłoszony, szybko załapał! I tak "wrósł" od razu, niesamowite! No i właśnie... człowiek kupuje legowisko... no i ono potem jest, czasem nawet ktoś tam je odkurzy Szybko Wam idzie, zapewne kotek bardzo już chciał mieć swojego jednego człowieka i opiekuna, no i Ty byłaś gotowa całkowicie na przyjęcie nowego domownika (chociaż to stres, przy pierwszym kocie, przy pierwszym dokoceniu do pierwszego kota, przy drugim dokoceniu, przy trzeciem, a przy czwartym... to już normalnie ). Ale fajnie! Forum nam się dokociło! Odpowiedz Link
mysiulek08 Re: Już jest 10.11.15, 15:58 a moze to i faktycznie dziewucha tak KicioYodowo patrzy na tej focie, uwaga, ma piegi czyli bedzie mocno charakterna! nie lubiaca innych kotow Odpowiedz Link
andziulec To FACET :D 10.11.15, 18:39 Wet potwierdził,że facet. Ma jakieś pół roku. Poza tym zapalenie uszu, przyzębia. Prawie katar. Odrobaczony, na antybiotyku. Odpowiedz Link
aankaa Re: To FACET :D 10.11.15, 18:40 ale bym sromotnie przegrała szybkiego powrotu do pełnego zdrowia !! Odpowiedz Link
zew-is Re: To FACET :D 10.11.15, 18:42 Heh, a spojrzenie ma takie kobiece Niech szybko zdrowieje! Odpowiedz Link
olinka20 Re: To FACET :D 10.11.15, 18:51 Bo to taki troszke gender Zdrowiej maluchu, a ty Andzia szukaj imienia, bo taki bezimienny to troszku smutno Odpowiedz Link
aankaa Re: To FACET :D 10.11.15, 22:42 imię nadane, no, to bez zdjęć się nie obejdzie... a skąd Jimmy ??? Odpowiedz Link
andziulec Re: To FACET :D 10.11.15, 22:44 Jim Beam Taka wyobraźnia mej lepszej połowy Zdjęcia kotu odpuszczam chwilowo, dopiero co się "odobraził" po wecie (tabletka, dwa zastrzyki, usg). Odpowiedz Link
wiesia.and.company Re: To FACET :D 11.11.15, 14:45 Jimmy, chłopak... doskonale! Dobrze, że od razu poszliście z małym do lekarza, wszystkie dolegliwości uchwycone i zwalczane. I proszę, taki maluch, a już ma choroby przyzębia. Gdyby do Was nie trafił, to porobiłoby się gorzej, straciłby zęby, bolało by go przy jedzeniu i gdyby przestał jeść? Czyli życie bez człowieka mogłoby być dla niego pełne bólu i kto wie, gdyby przestał jeść.... A na tym ostatnim zdjęciu w pozycji leżącej jest po prostu kotem domowym i pieszczotliwym. Ależ Wam się trafił egzemplarz pieszczotliwy jako pierwszy domowy kot. Bo te pierwsze bywają i samotnikami i trudno jest wtedy doświadczyć ciepełka kota nakolankowego No i tak trzymać! Odpowiedz Link
andziulec Re: To FACET :D 11.11.15, 15:32 Wetka twierdzi, że ktoś go musiał wywalić z domu. Był nadzwyczaj spokojny u niej i pozwalał na zabiegi wszystkie. Odpowiedz Link
wladziac Re: To FACET :D 11.11.15, 16:03 najpewniej uratowałaś mu życie,radosna wiadomość dla wszystkich a Tobie wielkie dzięki że się zdecydowałaś Odpowiedz Link
andziulec Re: To FACET :D 11.11.15, 19:52 Ach i dwa ząbki będzie miał usuwane. Zabijcie mnie z wrażenia nie pamiętam czemu. NA jednym znieczuleniu z kastracją. Żeby go nie męczyć. Ale na razie musi wyzdrowieć. Odpowiedz Link
esimona Re: To FACET :D 11.11.15, 20:47 Myślę, że ząbki zostaną usunięte z powodu stanu zapalnego przyzębia. To samo czeka moją Milkę pod koniec miesiąca. Kotek jest śliczny i bardzo dobrze, że znalazł lepszy dom niż miał. A poprzedniego właściciela wywaliłabym na bruk z mieszkania za takie postępowanie; szkoda, że to niemożliwe. Odpowiedz Link
mysiulek08 Re: To FACET :D 11.11.15, 23:40 Dom pewnie w stylu 'kot szczesliwy na wolnosci' i nikt sie nie przejmowal czy kot jest czy go nie ma. ech takich 'domow' u nas na peczki Jimmy, wszystkiego dobrego na nowej, lepszej, drodze zycia! Na zdrowie! ps, a mowilam, ze chlopak, to nie, dziewczynka, dziewczynka , dlatego taki miziak Odpowiedz Link
andziulec Re: To FACET :D 11.11.15, 23:43 Dziękujemy. Wszystkim Wam i każdemu z osobna za rady, wsparcie i każde słowo. Odpowiedz Link
pi.asia Re: To FACET :D 15.11.15, 18:58 Oczywiście że facet - to było widać z pierwszego zdjęcia - identyczna mina i spojrzenie jak mój Dymek. Piękny buras, gratulacje. Andziulec, wysyłam Ci maila na gazetową pocztę. Odpowiedz Link