nastja 23.11.06, 12:28 ... moje dwa dzikusy fotoforum.gazeta.pl/72,2,631,52721985.html o Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misia007 Re: Przedstawiam wam 23.11.06, 12:40 Śliczne koty ale dlaczego Belweder, że monumentalny ?A nieletni Janosik jak zasłuzyl na to miano?Napisz coś o nich. / Odpowiedz Link
nastja Re: Przedstawiam wam 23.11.06, 15:52 imiona to nie moja inwencja, belweder po francusku znaczy ponoć "piekny widok" - nie da się zaprzeczyć chyba... a Janosik - bo zbój! i do tego z gór! Pozdrawiam Odpowiedz Link
kirke18 Re: Przedstawiam wam 23.11.06, 12:49 Super futerka , Belweder bardzo przypomina mi moją Marcelinę (za TM), a mały ma świetny wąsik pozdrawiamy z Katią (zdjęcia pod adresem jak w stopce) Odpowiedz Link
nastja Re: Przedstawiam wam 23.11.06, 19:43 ten wąsik, ach ten wąsik... chciałoby sie zanucić Janoosik pochodzi z miejscowości Radziechowy koło Żywca a teraz mieszka w Bielsku-Białej w bloku - stad ta trawa, żeby miał troche natury na co dzień a imie dlatego że mając mi9esiąc i jadac do nowego domu ani myślał się bać albo onieśmielać tylko mnie gryzł i wspinał się na ramię, zbój jeden Belweder to baaardzo stateczny kocur, który nigdy się nie wyrywa, tylko karci nas sykiem, jest bardzo dystyngowany i się nie spoufala. Dlatego też mówimy o nim monsieur Belweder Odpowiedz Link
katg1 Re: Przedstawiam wam 23.11.06, 13:04 Ale fajne ! Od razu widać, że nieźle potrafią napsocić ! Odpowiedz Link
kejt35 Re: Przedstawiam wam 23.11.06, 13:17 Śliczne koty)) Uwielbiam burasy i biało-czarne. Belweder trochę w typie naszego Dudzika. Ta plamka na pyszczku Janosika jest słodka. Pozdrawiam! napisz skąd się wzięły imiona. Odpowiedz Link
wrexham sorki, ale czemu masz niezabezpieczony balkon?! 24.11.06, 14:53 przeciez ten maly sliczny kotek moze wypasc (bywalo) Odpowiedz Link
bubcia75 Re: Przedstawiam wam 24.11.06, 15:06 Piękne, ale nie ufaj im, mogą wypaść z balkonu, pogoni je pies i w szoku zgubią się. Tak się stało z kotem mojej kumpeli. Przez 2 lata siedział na balkonie, a raz wyskoczył i już go nie ma...od roku. Odpowiedz Link
minerwamcg Re: Przedstawiam wam 24.11.06, 17:18 Przekociaste. Wąsik Janosika rzeczywiście jest zabójczy, a Belweder ma tak miłe srebrne futerko, że chciałoby się pogłaskać monitor. Odpowiedz Link