mama.rozy 11.08.09, 17:10 wysłałam na gazetowego zdjęcia kotków i opis,będę wdzięczna za każdą pomoc.sąsiadka jest z tym zupełnie sama,rodzina nie chce jej nawet pomóc w wydrukowaniu ogłoszeń czy zdjęć.dzięki. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
barba50 Mamo.rozy 12.08.09, 09:12 Maila odebrałam. Zdjęcia zaraz zamieszczę w wątku kociaków. Troszkę nie najlepsze są, ale lepsze takie niż żadne. Nie wiem czy dasz radę sama zamieścić ogłoszenia tak jak pisałaś czy potrzebujesz pomocy. Zgłosiła się chyba Katikot (jak zawsze pomocna ) Ja teraz niewiele mogę, mam tzw. urwanie głowy, nie wyrabiam, za 4 dni wyjeżdżam, a do załatwienia multum spraw (łącznie z panleukopenią w okolicy, trzeba uchronić koty, które miały jakiś kontakt). Odpowiedz Link
katikot Re: Mamo.rozy 12.08.09, 09:44 W razie potrzeby jestem do dyspozycji i tak jak pisałam, mogę powrzucać ogłoszenia na parę portali. Odpowiedz Link
mama.rozy Re: dałam w różne 12.08.09, 11:18 miejsca,na allegro,na miau,tutaj.zobaczymy.katikot-dzisiaj ci prześlę zdjęcia z opisem.tylko do wzięcia teraz są trzy buraski,bez czarnego,którego dzisiaj dostałam. Odpowiedz Link
katikot Re: dałam w różne 12.08.09, 12:09 Ok. Ogłoszeniami będę mogła się zająć dopiero wieczorem. Odpowiedz Link