05.10.10, 15:46
gdzies sie wybieracie, ja na razie zaliczylam w Marino winne dozynki, teraz ksztany a jaka kasztany to Canepina i wyscig oslow:-)
Obserwuj wątek
    • cuciolo Re: sagre 11.10.10, 21:41
      ja blisko umbrii wiec zaczely sie swieta dziczyzny i kielbasy, poza tym w wekend bylam w okolicach lago Trasimeno i i dowiedzialam sie, ze w Perugii w ten albo przyszly wekend zaczyna sie swieto czekolady (slynne baci baci)
      • dorrit Re: sagre 12.10.10, 10:17
        A ja jakos na nic nie mam czasu... w domu mam wiecej roboty niz w pracy...
        A jak juz mam troche czasu, to mi sie nie chce!
        • cuciolo Re: sagre 17.10.10, 14:01
          Doskonale rozumiem w koncu ile mozna jesc i jesc. Ale nawet nie delektujac sie, mozna zawsze wypatrzec jakas ciekawostke
          • nadia_m Re: sagre 18.10.10, 17:41
            oj mozna, mozna, tylko potem moze dupsko urosnac ;D
            w niedziele jade do Sant'Agata Feltria na trufle...
            • viki2lav Re: sagre 18.10.10, 20:00
              my wracajac ze Spoleto skrecilismy do Canepina , na kasztany, co sobote i niedziele do konca pazdziernika, za tydzien wyscig oslow.

kochany, kochany, leca z nieba jak dawniej kasztany
    • nadia_m Re: sagre 12.10.10, 10:28
      ja z "romagna mia" :)) i owszem jezdze, bo lubie, choc nie wszystkie. Teraz jest sezon na trufle i kasztany no i ser formaggio di fossa i tychze sagr nie omine !
      • magda1306 Re: sagre 12.10.10, 15:07
        ja tez z 'romagna' :)
        bylismy na Sagra dell'Uva z capelletti najlepszymi na swiecie (prawie tak dobre jak tesciowej), a w ten weekend na Sagra del sommarello, ale nic nie jadlam. Teraz jest tych sagr co weekend - nie wiadomo tylko gdzie jechac :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka