titush 10.11.04, 17:51 czy ktoś słyszał już, w całości, nową płytę??? ponoć rewelacyjna (z resztą jak zwykle :))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magda1306 Re: laura pausini 11.11.04, 15:58 Tak? A mi jej piosenka, ktora sie u nas promuje (z nowego albumu) przypomina zlepek jej poprzednich hitow i troche mnie pod tym wzgledem rozczarowala. To tak jakby zlozyla do kupy ze 3 piosenki, wymieszala i wyszlo 'Resta in ascolto'. Odpowiedz Link
maldinista nie za bardzo.... 11.11.04, 18:05 Wiesz... mnie nie za bardzo sie podoba ta plytka, bardziej sobie cenie wczesniejsze dokonania Laury, jednak posluchac zawsze mozna. Pozdrawiam :-) Odpowiedz Link
italiano2407 Re: laura pausini 12.11.04, 19:51 ciao! Ja też jeszcze płyty nie słyszałem, ale na pewno jest rewelacyjna! Laura Pausini - the best :D saluto :* Odpowiedz Link
italiano2407 Re: laura pausini 13.11.04, 10:30 A tak w ogóle czy płytę tą można już kupić w polskich sklepach muzycznych? Bo ostatnio jak szukałem to jeszcze nie było :/ Saluto :* Odpowiedz Link
titush Re: laura pausini 14.11.04, 12:38 jak ostatnio byłam w media, to powiedzieli, że bedzie od 15. (czyli teoretycznie od jutra), ale w sklepach internetowch już można sobie ja nabyć mi się wydaje, że ta płyta diaetralnie będzie się różnić od poprzednich... pozdr :))) Odpowiedz Link
italiano2407 Re: laura pausini 14.11.04, 19:32 ooo miło to słyszeć :) grazie :) saluto :D Odpowiedz Link
kubissimo piractwo ukarane 15.11.04, 10:10 sciagnela mi sie wersja hiszpanska ://// tak to jest jak sie nieuwaznie czyta info o pliku ;) Odpowiedz Link
titush Re: piractwo ukarane 15.11.04, 15:59 hihihihi ;))). i jak ci się wersja hiszpańska podoba? ja tam niektóre jej piosenki nawet wolę po hiszpańsku, ale w większości to włoskie bujają! ps. skąd sciągałeś? Odpowiedz Link
kubissimo Re: piractwo ukarane 15.11.04, 16:09 z emula ale krzywda mi sie nie stala, bo tak kontrolnie ja sciagnalem chcialem sie tylko upewnic, ze to nie moje klimaty :))) Odpowiedz Link
anuska25 laura pausini-..to coś więcej... 20.11.04, 15:38 Dla mnie piosenki Laury to kawał mojego życia. Ona towarzyszy mi na każdym kroku: dostałam płytkę jakieś 5 lat temu od Włocha na imieniny(!).I tak zaczęła sie moja przygoda z Laurą. Jednak piosenka zmianiłaby moje życie.."Anna lo so, che ti conosco"...itd. Przez te piosenke zadedykowana mi we włoskim radio chciałam rzucić wszystko i juz nie wrac do Polski..całe szczęscie, że tego nie zrobiłam..potem kupowałam wszystki piosenki Laury, albo sciągałam z netu.Jedna piosenka to tło do filmu z mojego ślubu, inną uwielbia moje dziecko a ja...? Cały czas kocham duety Laury. Czy nie uważacie że są świetne? Tan solo tu z Nekiem, albo z Andreą Boccellim? Super Odpowiedz Link
titush Re: laura pausini-..to coś więcej... 21.11.04, 11:13 tak, duety ma wspaniałe, lara fabian, jose el frances, ultra, phil collins... można by tak wyliczać bez końca :))). wczoraj kupiłam nową płytę i mam mieszane uczucia szczerze mówiąc. jestem pełna podziwu dla niej jako artystki - eksperymentatorki i całkowicie ją w tym wspieram. ale "resta in ascolto" wydaje mi się jakaś surowa... do pięknych tekstów zabrakło tak pięknej muzyki jak na "tra te e il mare" czy "la mia risposta". może to tylko moje odczucia i po którymś tam przesłuchaniu z kolei zmienię zdanie, ale na razie trochę się zmartwiłam :(((. Odpowiedz Link