nataz 18.11.04, 18:24 Czy ktoś zna firmy ( nawet małe w okolicy Poznania), w których mile widziany jest j. włoski i wykształcenie wyższe( nie filologia)? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jarunczyk Re: praca w Poznaniu 18.11.04, 19:17 witaj,osobiście jestem z D.Śląska ,wiec nie znam, firm z Poznania,ale także szukam pracy lub współpracy w firmie z Itali,wiem ze jest w Kostrzyniu potęzna firma.Myślałem też o rozmowach z producentami z włoch,np oliwy . Najlepiej było by znależć firme w Itali i otworzyć file tu w Polsce,marzy mi się to! jest tez firma Didecco( sektor medyczny)dostarcza produkty do szpitali. Moze Pan zna jakieś firmy? prosze o kontakt,mamy wspólny cel ,więc możemy się wymienić informacjami. pozdrawiam i czekam na posta la vita e bella... Odpowiedz Link
koraliki Re: praca w Poznaniu 19.11.04, 12:34 jarunczyk napisał: > szukam pracy lub współpracy w firmie z Itali,wiem ze jest w Kostrzyniu > Najlepiej było by znależć firme w Itali i otworzyć file tu w Polsce Zastanawiam się czy Pan pisze "Itali" zamiast "Italii" specjalnie czy przypadkiem? Odpowiedz Link
jarunczyk Re: praca w Poznaniu 19.11.04, 17:29 ma che me ne frega.. itali czy italii.. czy to takie ważne co? pisze pod natchnieniem ,nie dbam o gramatyczną strone mojej myśli,ważna jest treść. ale skoro PAN to załważył,tomoże lepiej piszę po italiansku niz po polskiemu. saluti... :o) Odpowiedz Link
koraliki do "jarunczyk" 20.11.04, 19:46 Jest Pan niemiły i agresywny. Taka Pana reakcja na moje niewinne pytanie może wskazywać na Pana małą pewność siebie. Szuka Pan pracy z językiem włoskim, a jak dotąd po włosku napisał Pan tylko "ma che me ne frega" i "saluti".... A w innym wątku na tym forum prosi Pan o przetłumaczenie banalnych zwrotów... Może czas podnieść kwalifikacje językowe... Życzę powodzenia... Odpowiedz Link
jarunczyk Re: do "jarunczyk" 20.11.04, 22:01 a kim Pan jest psychologiem w sieci,niech Pan nie ocenia,i zajmie sie swoimi sprawami. Odpowiedz Link
nataz Re: praca w Poznaniu 20.11.04, 13:30 cześć! Niestety nie jestem Panem tylko Panią(tzn.wcale nie jest mi przykro z tego powodu), podaj mi jakiś adres twojej skrzynki to napiszę bezpośrednio do ciebie. Pozdrowionka! Odpowiedz Link