linn_linn 02.01.05, 13:56 Temat czesto powracajacy na tym forum: www.corriere.it/solferino/severgnini/05-01-02/09.spm Obym nie wkladala kija w mrowisko... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
linn_linn Re: Uomini e donne 02.01.05, 13:57 www.corriere.it/solferino/severgnini/05-01-02/10.spm Odpowiedz Link
ninka25 Re: Uomini e donne 03.01.05, 18:33 Uomo, ale uomini, a nie uomoni :) Pozdrawiam, linn linn :) Odpowiedz Link
linn_linn Re: Uomini e donne 03.01.05, 21:23 Bystrzacha z Ciebie, literowki nie poznalas / zreszta nnatychmiast poprawionej /. Myslalam, ze jakis ciekawy komentarz... Odpowiedz Link
kubissimo scoperta dell'acqua calda ;) 03.01.05, 21:56 hmmm no i gdzie ten kij w mrowisko? dwa listy pelne banalow :) swoja droga to zawsze mnie intrygowaly osoby piszace listy do gazet (no bo chyba nie wszystko to redakcyjna produkcja), bo kompletnie nie rozumiem zjawiska. ani nie przezylem nic takiego, co by mnie sklonilo do napisania do prasy. A nawet jezeli mialbym cos do powiedzenia, to raczej bym powiedzial przyjaciolom i znajomym, a nie pisal jakies wypociny w przekonaniu, ze wlasnie odkrywam tajemnice istnienia i majac nadzieje, ze moze gdzies mi to wydrukuja :/// moze autorzy takich listow sa po prostu samotni? :/ Odpowiedz Link