viki2lav 04.02.05, 15:09 Ktora? Mnie juz sie lavazza prze...pila. Mam na mysli te parzona w domu! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pulzara Re: Naprawde dobra kawa! 04.02.05, 15:15 Polecam caffe Vergnano z Piemontu :)) Odpowiedz Link
kubissimo Re: Naprawde dobra kawa! 04.02.05, 15:38 w warszawie polecam zakupy w green coffee reklamuja sie, ze to najlepsza kawa na polnoc od Mediolanu i wedlug mnie maja racje :) Odpowiedz Link
viki2lav Re: Naprawde dobra kawa! 04.02.05, 16:21 nie pasuje mi ta Illy z baru dlatego nigdy jej nie qpilam do domu, czas najwyzszy;-) Odpowiedz Link
koekast Re: Naprawde dobra kawa! 04.02.05, 16:26 Niedawno kupilem puszke illy i w domu rzeczywiscie smakuje inaczej :) Barowa illy jest mocno kwasna jakby - domowa taka nie byla. Kk Odpowiedz Link
qualla Re: Naprawde dobra kawa! 04.02.05, 17:29 Przepysznosciowa jest miscela Bei&Nanni... Niestety nigdzie poza Lukką jej nie widziałam, a wszystko co sobie przywiozłam już wypiłam:( Odpowiedz Link
italiano2407 Re: Naprawde dobra kawa! 04.02.05, 19:27 No ale czy w Polsce można te pyszniutkie kawy kupić? Bo zrobiliście mi wielkiego smaka na włoską kawkę ;) Jak macie jakies namiary gdzie to nabyć na Śląsku to wskazane! Bo do stolicy po kawę jechać raczej nie będę ;) Bacci, Saluto :* kajek. Odpowiedz Link
dorrit Re: Naprawde dobra kawa! 09.02.05, 10:08 Nie jestem kawoszem (???), doceniam Lavazza Oro, lubie tez wiedenska, ktora czasem ktos przywiezie z PL... w koncu Austria to ojczyzna kawiarni, cos chyba wiedza na temat kawy... Odpowiedz Link
marghe_72 Re: Naprawde dobra kawa! 10.02.05, 21:28 ps. duzo zalezy od sposobu parzenia / ekspresu / wody itp :) Odpowiedz Link