peste 17.06.05, 15:16 Jak w tytule, jaki bylby polski odpowiednik osteopaty????A tak na marginesie czy ktos korzystal? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwona_bb Re: Aiuto! Osteopata!!!! 17.06.05, 22:13 W Polsce większość ludzi używa terminu kręgarz. Mój facet regularnie odwiedza takiego jednego we Florencji i jest stosunkowo zadowolony, więc jeśli chcesz to mogę dać namiary. Pozdrawiam, Iwona Odpowiedz Link
peste Re: Aiuto! Osteopata!!!! 17.06.05, 22:39 Dzieki, ale mieszkam na Sycylii. Lekarza porzadnego tu jak na lekarstwo,wiec moze kregarz? A czy moge zapytac, na co sie leczy Twoj facet? Odpowiedz Link
iwona_bb Re: Aiuto! Osteopata!!!! 17.06.05, 22:53 Niestety muszę się zgodzić co do tych lekarzy... Ja jak tylko mogę to jeżdzę do Polski się leczyć. A mój facet leczy się na migreny, które w jego przypadku zaczynają się od szyi. Na razie trudno powiedzieć na ile osteopata coś daje. A za wizytę liczy sobie, bagatela, 35 euro (na całe szczęście firma zwraca). Odpowiedz Link
linn_linn Re: chiropratico 18.06.05, 10:37 Kregarz to raczej wloski "chiropratico". Moj malzonek jezdzil kiedys do Ruvo di Puglia. Zabiegi odbywaja sie na specjalnym lozku, produkowanym w Stanach / z mozliwoscia zmiany ustawienia poziomu, nachylenia... Odpowiedz Link