cuciolo 31.07.05, 18:14 czesc. Po przeprowadzce nie dziala mi tv polonia na sky. Moze ktos zna jakas sensowna strone z abonamentem telewizyjnym via internet. Troche sie pogubilam przegladajac poszczegolne strony dzieki anka Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bartys3 Re: polska tv w internecie 01.08.05, 09:53 a to dziwne ... bo powinna dzialac bez problemu...sprobuj poszukac jeszcze raz .. a jak nie to moze zapytaj operatora.. to niemozliwe zeby nie bylo. Odpowiedz Link
linn_linn Re: polska tv w internecie 01.08.05, 16:01 Wlasnie... co to znaczy, ze po przeprowadzce nie dziala? Wiem, ze Mr Murdoch od Sky'a zablokowal wszystkim swoim klientom kanaly tv dostepne bezplatnie / rozdajac dekodery /. Czyzby jeszcze nic sie nie zmienilo w tej sprawie? Odpowiedz Link
cuciolo Re: polska tv w internecie 01.08.05, 16:17 nie wiem co pan Murdoch zaplanowal. ale wiem ze w poprzednim miejscu zamieszkania tzn na poludniu wloch bez problemow odbieralam polonie, teraz w rzymie zero stad szukam jakiegos rozwiazania via internet Odpowiedz Link
bartys3 Re: polska tv w internecie 01.08.05, 16:43 tym bardziej w rzymie nie powinno byc problemow.. moja rodzinka odbiera tu idealnie..wiec radze przeczesac wszystkie kanaly DOKLADNIE a z pewnoscia sie znajdzie;) Odpowiedz Link
cuciolo Re: polska tv w internecie 01.08.05, 22:10 dzieki ci o wielki ale moj mezczyzna juz przeczesal wzdluz wszerz i po przekatnej sky nie ma tych dodatkowych kanalow Odpowiedz Link
betulla Re: polska tv w internecie 02.08.05, 18:27 Numer kanalu TV Polonia to 1152. Wchodzisz w "gestione altri canali, ricerca canali" i tam mozesz sobie przejrzec wszystkie kanaly z calego swiata (darmowe). Odpowiedz Link
cuciolo Re: polska tv w internecie 05.08.05, 09:39 dziekuje wszystkim za rady. polonie mam ale non ce segnale i badz tu madry czlowieku nie odbieram i juz Odpowiedz Link
bartys3 Re: polska tv w internecie 05.08.05, 09:47 moze jak pogoda sie zmieni bedzie lepiej:-) Odpowiedz Link
cuciolo Re: polska tv w internecie 07.08.05, 22:56 dzieki dowcipnisiu, wlasnie wrocilam z wekendu w umbrii i bylo cudnie. assenza senza segnale i polonii jak nie ma tak nie ma. widac trefna ta przeprowadzka Odpowiedz Link
linn_linn Re: polska tv w internecie 07.08.05, 23:44 Inne polskie stacje odbierasz? Dziwne to jest... Odpowiedz Link
bartys3 Re: polska tv w internecie 08.08.05, 08:42 tez mowie ze dziwne ... a ona do mnie "dowcipnisiu"..cos jest na rzeczy..;) Odpowiedz Link
cuciolo Re: polska tv w internecie 08.08.05, 14:32 niektore z tych dodatkowych kanalow odbieram ale zadnego polskiego i dlatego nie wiem gdzie jest pies pogrzebany. dzieki za rady i troske Odpowiedz Link
funghettino Re: polska tv w internecie 08.08.05, 16:33 kochani, a ja mam pytanie nie na temat jakby troche, wybaczcie ze sie wam w watek wcinam :)))) ktos z was wie moze jakie kanaly polskie sa na digitale terrestre???moj osobisty wloch sie uparl zeby to ustronstwo kupic wiec chce wiedziec czy beda z tego jakies korzysci dla mnie... pzdr Odpowiedz Link
linn_linn Re: polska tv w internecie 08.08.05, 17:06 Chyba nie ma: www.televisionedigitaleterrestre.it/public/modules.php?name=News&file=article&sid=71 Odpowiedz Link
bartys3 Re: polska tv w internecie 08.08.05, 17:08 no jezeli odbierasz tylko niektore z tych osmiuset to faktycznie cos jest nie halo... gdyby tylko polskich nie bylo to mogli umowy nie przedluzyc...ale jak tylu nie ma tzn. ze winny skaj;) serio dowiedz sie u zrodla.. Odpowiedz Link