backloop 09.08.05, 12:21 se si puo trovare anche italiani su questo sito...non solo per migliorare italiano Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bartys3 Re: Sono curiosa.... 09.08.05, 12:35 a w jakimze innym celu.. zaspokoj ciekawosc...;O Odpowiedz Link
backloop Re: Sono curiosa.... 09.08.05, 13:31 non e` che preferisci che te lo dimostrero? Odpowiedz Link
kubissimo Re: Sono curiosa.... 09.08.05, 13:33 eeee, to ja podpowiem, ze Bartys jest kobieta nadal chcesz jej demonstrowac? :) Odpowiedz Link
bartys3 Re: Sono curiosa.... 09.08.05, 13:45 a ja mysle ze chyba pomylilas fora...jako sprawujaca piecze nad tym forum prosze cie o zaprzestanie tego typu wypowiedzi..w przeciwnym razie bede musiala uzyc "mocy".. Odpowiedz Link
kubissimo Re: Sono curiosa.... 09.08.05, 14:07 oj no pozwol jej pokazac, to w koncu wolny kraj ;) Odpowiedz Link
bartys3 Kubu senti... 09.08.05, 15:00 w nazwie forum wyraznie stoi zakres zainteresowan tego szacownego gremium... ;) w sprawie apelacyj odsylam do Melinka Odpowiedz Link
backloop Re: Sono curiosa.... 09.08.05, 15:04 a więc kubissimo, tak się składa, że wiem że bartys to kobieta... tylko kobiety mogą być tak zasadnicze... i tak agresywne... tak by the way bartys! trochę więcej luzu... szczypta prowokacji nikomu nie zaszkodziła (no chyba że Tobie i dlatego tak ostro reagujesz)... A więc Kubissimo... z tym pokazywaniem to chyba nic nie będzie... tak na poważnie... pogadałabym z kimś po włosku... strasznie tesknię za tym krajem... ciepłem i uśmiechem tamtych ludzi... dlatego pytanie o Włochów/Włoszki... a że nie potrzebuję poprawiać znajomości włoskiego... to zabrzmiało dwuznacznie i prowokacyjnie... Madonna, mi sono spiegata, almeno un pochinino? Odpowiedz Link
funghettino Re: Sono curiosa.... 09.08.05, 15:13 no to moze dwuznaczna i prowokacyjna wycieczka do italii na chwilke ??? wakacje sa w koncu a aura w kraju nie sprzyja usmiechom niestety... Odpowiedz Link
backloop Re: Sono curiosa.... 09.08.05, 15:36 nie da rady... konsekwencją zmiany pracy jest brak urlopu... a usmiechy i pogoda ducha nie zależą od aury tylko od nas samych. U nas niestety "trafiają się" takie bartys... reszta świata (a zjeździłam go trochę) nie jest aż tak bardzo agresywna. Jest nadzieja, że to właśnie ta pogoda ;-) bo przecież sympatycy italii to pogodni ludzie!!! Odpowiedz Link
bartys3 Re: Sono curiosa.... 09.08.05, 15:14 to nie jest miejsce na tego typu prowokacje.. po raz kolejny odsylam do opisu forum...;) mam nadzieje ze zrozumialas..;) Odpowiedz Link
backloop Re: Sono curiosa.... 09.08.05, 15:31 dorośnij kobieto... to były przeprosiny jeśli nie zauważyłaś... przetłumaczyć Ci to na włoski, angielski, francuski? w którym języku będzie Ci prościej zrozumieć? Odpowiedz Link
kubissimo Re: Sono curiosa.... 10.08.05, 01:24 popros o tlumaczenie w jezyku plemienia Udmur :D Odpowiedz Link
backloop Re: Sono curiosa.... 10.08.05, 07:48 Kubissimo.. wiedziałam że na Ciebie można liczyć... a jak tam pisanie pracy dyplomowej... sta per fini? Odpowiedz Link
bartys3 Re: Sono curiosa.... 10.08.05, 09:02 teraz to ja jestem STRAkurjoza skad wiesz ze szprecham po francusku...???? ;) juz wiem ...przemyslalam...po hebrajsku..CZELAFAJJJ???? Odpowiedz Link
boccadirosa Re: Sono curiosa.... 09.08.05, 17:39 Ja już wiem! Backloop jest facetem! I do tego poliglota! :))))) Odpowiedz Link
bartys3 Re: Sono curiosa.... 09.08.05, 18:08 no wlasnie ... ten tekscik ze tylko kobieta moze byc tak zasadnicza... ze tez na to nie wpadlam...;) Odpowiedz Link
backloop Re: Sono curiosa.... 10.08.05, 07:55 skucha moi drodzy.... kobieta...ale ale... to forum chyba nie służy do zastanawiania się nad moją płcią nieprawdaż bartys? czemu nie protestujesz? zaczynam Was lubić.. Odpowiedz Link
backloop Re: Sono curiosa.... 10.08.05, 09:26 ora tu stai per provoca ;-)... hebrajski... nie da rady... może japoński.. za jakieś 4 mies? Odpowiedz Link
bartys3 Re: Sono curiosa.... 10.08.05, 09:29 ma ke staj a di...;) sta parola neanke la konosko...;) widze ze ambitna z Ciebie Kobieta;) wolalabym jednak hebru..;) Odpowiedz Link
boccadirosa Re: Sono curiosa.... 10.08.05, 09:41 Provoca????? E che cavolo vuol dire?!? Stai inventando delle parole nuove? Ammazza! Complimenti! Ma forse volevi dire che che Bartys ti stava provocando? PROVOCARE!?? Macche'!!! Non credo proprio... Odpowiedz Link
backloop Re: Sono curiosa.... 10.08.05, 12:25 allora... dialekcik toskański się kłania purystom ;-) Odpowiedz Link
backloop Re: Sono curiosa.... 10.08.05, 12:30 A tak jeszcze na koniec... chyba trafiłam na "towarzystwo wzajemnej adoracji"... nie bardzo otwarte na "posty z zewnątrz". A wydawałoby się, że towarzystwo znajome ;-) pozdr Odpowiedz Link
bartys3 Re: Sono curiosa.... 10.08.05, 12:44 my sie znamy..?;) no bo ze z Kubu sie znasz to juz zauwazylam...obozna?? otwarte otwarte;) Odpowiedz Link
backloop Re: Sono curiosa.... 10.08.05, 13:18 Kubu znany trochę z innych kręgów... niekoniecznie włoskich ;-) Odpowiedz Link
bartys3 Re: Sono curiosa.... 10.08.05, 13:24 intrygujace .. te kregi;) e come mai ..tak pozno nas odkrylas??;) Odpowiedz Link
backloop Re: Sono curiosa.... 10.08.05, 14:32 dopiero wróciłam do tzw. kraju... awansowałam (czytaj mogę więcej rzeczy zepchnąć na innych) i nostalgia za słońcem Odpowiedz Link
funghettino Re: Sono curiosa.... 10.08.05, 14:51 no to jestesmy dwie, tylko ze ja tu jedynie wakacyjnie jestem... a skoro jestes tu nowa to : WITAM SERDECZNIE :) pzdr fun Odpowiedz Link
kubissimo Re: Sono curiosa.... 10.08.05, 16:01 aaaaaaaaaaaaaaa kto mnie zna z innych kregow? z ktorych? czy chodzi o moje slynne kregi szyjne? Odpowiedz Link
albertodemarinis Re: Sono curiosa.... 10.08.05, 19:35 be' io sono italiano Pozdrawiam Alberto Odpowiedz Link
testardo Re: Sono curiosa.... 10.08.05, 21:15 Ah a mi jak brakuje wloskiego! Zaden tam superparlarowiec nie jestem, ale jednak jednak, bedac tam czasem bylam zmeczona wszystkim po wlosku: ksiazki, gazety, tv, znajomi, ludzie na ulicy, w metrze busie, sklepie itd, ledwo tydzien po powrocie a ja juz mam powyzej dziurek w uszach polskiego (btw ilez ci polacy przeklinaja!!!!), szarych domow i ulic, ponurych ludzi i zimna. Tak sie cieszylam na powrot do kraju, ale jednak cieply klimacik i maniana chyba mi sprzyja. A niestety musze przywyknac na ladnych kilka miesiecy do tych bezbarwnych klimatow. Che pizza! Odpowiedz Link
kubissimo Re: Sono curiosa.... 12.08.05, 08:17 a podobno daltonizm to wylacznie męska przypadłość ;) Odpowiedz Link