nancyboy 21.05.07, 19:54 Rozbraja mnie ta piosenka :-) Pozdrawiam wszystkich widzów włoskiej TV. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
daggy4 Re: Guarda che fi... 22.05.07, 10:09 jaka piosenka? ja podobne uwagi slysze czesto na ulicy ;) Odpowiedz Link
nancyboy Re: Guarda che fi... 22.05.07, 10:49 Jakby to powiedzieć, żeby nie było kryptoreklamy: Spot reklamujący cykl filmów na jednym z kanałów platformy TV SAT. Tekst mniej więcej taki: Guarda che fi..., guarda che fi..., guarda che fi... ...film d'autore. Questo bel ca..., questo bel ca..., questo bel ca... ...bel canale. A potem: Fate 'na se..., fate 'na se..., fate 'na se... ...serata del televisione. itd. Prawda, że zachęcające? Odpowiedz Link
daggy4 Re: Guarda che fi... 22.05.07, 11:11 :0 nie wiem, ale generalnie nie rozumiem reklam, malo ogladam tv, czesto podczas reklam wylaczam audio.... ten watek to nie dla mnie... :( sorry za intruzje! Odpowiedz Link
nancyboy Re: Guarda che fi... 22.05.07, 16:19 Bene, uno a zero per te... pero non mi dire, che questo non fa ridere: www.youtube.com/watch?v=M8PHXm2Kv9w (e' una parodia de los trailers de films presa da Mai Dire Lunedi) Odpowiedz Link