bambolina1 19.06.03, 12:06 czy ktos moglby mi powiedziec gdzie lepiej jest studiowac italianistyke:UW czy UJ?? moze tez znajda sie jacys studiujacy ktorzy choc troche opowiedza o tym jak sie studiuje itp mille grazie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamajuliana Re: italianistyka UW czy UJ??gdzie lepiej?? 03.07.03, 13:59 Próbowałam eksternistycznie skończyc magisterkę na UJ ale było cięzko, nie mogłam liczyć na najmniejsze ustępstwa ze strony wykładowców, nie było mowy o ułatwieniu sprawy no cóż... musiałam sobie odpuscić... ale może na dziennych jest inaczej nie mam pojęcia, pozdrawiam, Ania Odpowiedz Link
jackie.brown Re: italianistyka UW czy UJ??gdzie lepiej?? 25.07.03, 22:02 > Próbowałam eksternistycznie skończyc magisterkę na UJ ale było cięzko, nie mogł > am liczyć na najmniejsze ustępstwa ze strony wykładowców, nie było mowy o ułatw > ieniu sprawy no cóż... musiałam sobie odpuscić... ale może na dziennych jest in > aczej nie mam pojęcia jak mozna sie dostac na studia eksternistyczne??? pisza , o tym,ze trzeba miec zaliczony rok studiow dziennych, czy to prawda??? Odpowiedz Link
acarenina76 Re: italianistyka UW czy UJ??gdzie lepiej?? 08.09.03, 17:42 Czy wiesz coś może o italianistyce wieczorowej na UW? Głównie chodzi mi o to, czy zajęcia odbywają się w weekendy i czy trudny jest test na egzaminie wstępnym? Z góry dzięki za info :-) Odpowiedz Link
bresilienne Re: italianistyka UW czy UJ??gdzie lepiej?? 25.02.04, 12:49 Ja studiuję na wieczorowej italianistyce w Warszawie. Niestety zajęcia odbywają się w soboty. Zazwyczaj w sobotę są języki obce. Na 1 roku mam akurat włoski i niemiecki. Co do niemieckiego to mam zajęcia razem ze studentami dziennymi. Niestety podobno przez całe studia w soboty są zajęcia, ale do wszystkiego się można przyzwyczaić...:) Odpowiedz Link
bellasnella Re: italianistyka UW czy UJ??gdzie lepiej?? 29.09.03, 10:59 Aniu ja jestem na 3 roku italianistyki, ostatnie dwa lata chciałabym robić eksternistycznie na UJ. Czy mogłabyś podzielić się ze mną Twoimi obserwacjami na ten temat? Byłabym bardzo wdzięczna :-) Wszystkich innych którzy studiowali italianistykę eksternistycznie też bardzo bardzo proszę o kontakt. Będę wdzięczna za każdą,nawet najmniejszą informację. Odpowiedz Link
erba Re: italianistyka UW czy UJ??gdzie lepiej?? 27.09.03, 23:36 A może ktoś ma jakieś informacje o italianistyce na UMK w Toruniu? Odpowiedz Link
moniunia00 Re: italianistyka UW czy UJ??gdzie lepiej?? 09.03.04, 18:58 a moze UAM ?ja tam studiuje ..tu jest najlepiej :P Odpowiedz Link
puara UAM 09.03.04, 19:27 Slyszalam ze zameczaja was tam Francem...A tak poza tym,italianistyka jest w Poznaniu na romanistyce prawda? I skoro jest tak fajnie,to dlaczego nic nie organizujecie(a jak juz to co kilka lat:( ),W Wa-wie ciagle cos sie dzieje.A w Poznaniu nawet hispanistyka organizuje cos od czasu do czasu,przeglady kina hiszpanskiego,a `Wlosi `nic:( Szkoda! Odpowiedz Link
timoutsourcing Re: italianistyka UW czy UJ??gdzie lepiej?? 20.08.14, 11:01 Praca z językiem włoskim w Warszawie! Obecnie prowadzę 2 projekty rekrutacyjne na stanowisko: Customer Service Agent i Accountant with Italian and English. Zapraszam do kontaktu - dorota.lipinska@timoutsourcing.com Odpowiedz Link