alf19 19.02.08, 11:37 Czy ktos z was moze posada Skypephone 3. Jestem ciekawa jak dziala i czy nie ma problemow z zasiegiem? Z gory dziekuje za info. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cativa Re: Skype Phone 3 19.02.08, 15:04 hejka! Ja wlasnie sie zastanawialam nad zakupem tego telefonu. Ale generalnie jest tak, ze mozna dzwonic "za darmo" tylko do osob, ktore maja juz Skypephona na teretorium Wloch. Pisze w cudzyslowiu, poniewaz trzeba placic za polaczenie internetowe, ktorego wartosci jeszcze nie potrafili mi podac w 3. Nie ma mozliwosci dzwonienia na komputer, a do Polski w ogole narazie niemozliwe. Wiec po takim wytlumaczeniu, dalam sobie spokoj. Odpowiedz Link
alf19 Re: Skype Phone 3 19.02.08, 18:10 Z tego co sie dowiedzialam z sito 3 mozna dzwonic tez na komputer. Poza tym w sklepie 3 powiedziano mi, ze z 10Euro di ricarica mam 10 godzin rozmow dziennie za darmo ale jesli przekrocze te 10 godzin dopiero wtedy pobierana jest oplata z tych 10 Euro di ricarica. Odpowiedz Link
agazielka Re: Skype Phone 3 25.02.08, 18:05 mój chłopak ma taki telefon, działa świetnie, zasięg - lepiej się dowiedzieć w miejscu zamieszkania, ale np. teraz jesteśmy w małej miejscowości w górach i działa bez zarzutu. Można dzwonić na komputer (niezależnie od tego gdzie jest) i z komputera na telefon (bezpłatnie!:) Polecam. Odpowiedz Link