28.06.11, 19:28
Choruję na to słowo od miesięcy.. Rzygam prawie jak widzę. Już nic się nie robi w robocie jako normalnej roboty, tylko się "realizuje projekt"..
Czy można też powiedzieć rano, że biegnę nagle do kibla, bo muszę pilnie zrealizować projekt pt "kupa" ???
Obserwuj wątek
    • ewa9717 Re: Projekt.. 29.06.11, 21:31
      Też szczekam, jak słyszę wink
      • kapitan_marchewa Re: Projekt.. 30.06.11, 17:56
        Mało pomarudziłaś Ewo sad
        Ja odpisałem w ramach projektu "Równy dostęp do odpowiedzi w internecie"
    • niezmiennick Re: Projekt.. 04.07.11, 18:25
      Oczywiście, jest to projekt, którego MISJĄ jest zbudowanie lekkiego, pozytywnego i radosnego nastawienia na dalszą część dnia.
    • kategemi Re: Projekt.. 04.07.11, 19:24
      Za chwilę wezmę udział w projekcie " Propozycja zmarnowania wieczoru przy lamce wina "
      • kapitan_marchewa Re: Projekt.. 05.07.11, 16:16
        A czy projekt był współfinansowany przez Unię Europejską? Jeśli nie, to mniej się liczy.. Powinien być w ramach Kapitał Ludzki i Europejski Fundusz Społeczny, to jest na czasie smile
        • niezmiennick Re: Projekt.. 05.07.11, 19:16
          W nazwie pada pojęcie "zmarnowania" co jest niedopuszczalne w projektach UE.
        • kategemi Re: Projekt.. 05.07.11, 22:06
          Projekt był finansowany przez zaskórniaki wyciągnięte z zostawionego portwelika przed wyjazdem na wakacje smile
          • kategemi Re: Projekt.. 06.07.11, 07:14
            Portfelika ...szit!!!!!!! W nocy mi sie przysniło !
            • kapitan_marchewa Re: Projekt.. 06.07.11, 18:56
              Oj tam, nie czepiaj się, a jak w portweliku było znacznie więcej niż w portfeliku? smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka