stephen_s 04.05.16, 19:03 Z jednej strony to, z drugiej strony księża straszący My Little Pony... Przepraszam, ale naprawdę ciśnie się na usta, że polski Kościół katolicki po prostu uczy ciemnoty. Sorry, ale jak inaczej to nazwać? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maria421 Re: Znalezione na FB 04.05.16, 19:38 Nie wiem , Stefan, niech sie wypowiedza ci ktorzy regularnie chodza do kosciola w Polsce. Ja o niczym takim nie slyszalam. Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Znalezione na FB 04.05.16, 20:06 Snoop Dog wygląda, jak diabeł. Prawdopodobnie jest diabłem. Co najmniej dzieckiem szatana. A na serio, to wygląda na jakiś żart. Gdybym mojej matce przedłożył tę listę, nie znała by żadnego artysty. Takoż albo całość jest zmyślona albo ktoś egzorcystę pod przysłowiowego xuja załadował sporządziwszy mu rzeczoną tabelkę. Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Znalezione na FB 04.05.16, 20:08 To jest alfabetycznie uporządkowana lista aktywnych w ostatnim czasie szansonistów/ek muzyki popularnej. Odpowiedz Link
alpepe Re: Znalezione na FB 05.05.16, 14:37 Część z tych wykonawców to taki skończony shit, że nawet rozumiem. Taka Katy Perry śpiewa absolutnie o niczym. W pewnym sensie jest to więc zagrożenie, z tym, że intelektualne. Obrazą niewyobrażalną dla Rammsteina, Quenn i Sinead jest bycie w tym towarzystwie. Odpowiedz Link