ja_joanna
22.02.12, 03:29
Hej dziewczyny,
czy macie może doświadczenia z kosmetykami Mary Kay? marykay.pl/
Byłam na jednym spotkaniu-prezentacji, zaciągnięta przez koleżankę. Ogólnie to spotkanie było bardzo fajne i przyjemne, prowadząca prezentując różne kosmetyki zadbała o moje ręce i twarz, zaczynając od oczyszczania i peelingu, przez nawilżanie aż po makijaż na twarzy. W dotyku kosmetyki były bardzo przyjemne i w ogóle czułam się zadbana i przyjemnie. Konsultantka absolutnie nic nie wciskała i mówiła, że mogę sobie przychodzić na takie spotkania, jak tylko chcę i nigdy nie muszę nic kupować. To też jest fajne.
Kosmetyki są generalnie - jak na moje standardy dotychczasowe - bardzo drogie, ale było mi tak dobrze po tym spotkaniu i ewidentnie skóra czuła się dobrze, że miałabym ochotę wypróbować 1-2 kosmetyki, a ponieważ Mary Kay pracuje właśnie w systemie konsultingowym to można sobie na kosmetyki "zarobić" organizując spotkanie itp. Na dłuższą metę to nie dla mnie, nie bardzo lubię takie łańcuszki i tego rodzaju marketing, ale z drugiej strony naprawdę czułam się dobrze, mimo sceptyka we mnie ;-)
Wcześniej nigdy nie słyszałam o tej marce i nie mam pojęcia, na ile jest dobra, chętnie bym posłuchała jakiś opinii na ten temat. Ktoś coś wie?