Gość: magda-781 IP: *.swi.vectranet.pl 03.04.08, 16:04 dużo czytam otym jak wygląda nauka w szkole dzieci idą do takiej szkoły nie znają języka co w tedy jak przebiegają lekcje z takimi dziećmi moja c€rka ma osiem lat a syn dziesięć Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdalena_gignal Re: dzieci w szkole 04.04.08, 12:09 Miła Magdo, Twoje dzieci będą miały dodatkowe lekcje języka angielskiego w szkole. Polecam Ci jednak zapisanie ich na lekcje języka już teraz - w Polsce. Jeśli nauczą się przynajmniej podstawowych zwrotów, będą miały łatwiejszy start. Pozdrawiam, Magda Gignal Odpowiedz Link
magda-781 Re: dzieci w szkole 04.04.08, 14:17 dziękuje za odpowiedż moja córka ma już angielski w szkole a syn niemiecki ale kupiłam kursy multimedjalne dlamnie i dladzieci myślę że trochę się nauczymy choć wydaje mi się ze taki kurs w szkole językowej byłby chyba leprzym rozwiązaniem. pozdrowienia Odpowiedz Link
Gość: kaczka Re: dzieci w szkole IP: 193.123.143.* 23.07.08, 14:00 Naucza sie szybciej niz myslisz. Moj synek po roku nauki dogaduje sie z rowiesnikami, a jak sie zgubil w sklepie to wiedzial co powiedziec. Normalnie zaczyna rozmowe po angielsku z Anglikami. A wymowe ma lepsza od mojej.Nauka w Pl moze byc zbedna bo na kursach jest inny ang. niz w rzeczywistosci. Odpowiedz Link