11.11.16, 01:24
Witam. Poznalam ostatnio zupelnie nieoczekiwanie starszego o jakies 20 lat mezczyzne, o ktorym nie moge przestac myslec. Sporo zbiegow okolicznosci przy tym. Raczej wiedzie samotne zycie. Mimo roznicy wieku zauwazylam u niego zainteresowanie moją osobą. Poza tym jestem wrecz skazana na jego osobe w pewnym miejscu. Rzucilam okiem na synastrie a tam Wenus koniunkcja Pluton, kwadrat Pluton Ksiezyc, opozycja Slonc, opozycja Slonce Merkury, opozycja Slonce Ksiezyc, trygon Wenus Mars, kwadratura Wenus Mars, trygon Slonce Mars, trygon Jowisz Wenus, trygon Jowisz Ksiezyc, koniunkcja Mars Ksiezyc i jeszcze troche. Dlatego wobec okolicznosci, ktore raczej przekreslają to wszystko z ciekawosci zadalam pytanie- czy bede miec z nim romans. Czy ktos moze odczytac ten horoskop horarny dla mnie na dzien 5. listopada godz 1:28, na miejsce Wroclaw? Bede bardzo wdzieczna. Moze chociaz pomoze mi to normalnie zachowywac sie w jego obecnosci- ciezko mi sie chocby oddycha:)
Obserwuj wątek
    • camaretto Re: Romans? 17.07.21, 03:02
      opozycja słońc to raczej przekreśli choć sprowokuje do romanu jednak preciwko sobie. Kwadratów Plutona nie polecam, nie dlatego żebym przeczytała w książeczce, po prostu mam taki urodzeniowy. Obdarzy może intuicją ale spowoduje napięcie postronków. Trybn libido zakochanie, ale z kwadratury wyjdzie zapewne chęć szybkiego wyplątania się ze stadła.Trygon Jowisz wernus - może być zainteresowanie mentorskie. ;D
      Tak na pierwszy ogien

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka