paw_dady 11.01.05, 01:10 tego tez? www.auto-motor-und-sport.de/d/74054/d_ams_news_special_ha ;P Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piemeltje Re: pimelcie nie lubisz dyzli? 11.01.05, 02:25 tak toczno. Wiesz dlaczego? Rußpartikelfilter. Auto Spitzenklasse. Nie dla biedniaka, jak ja. Odpowiedz Link
paw_dady pieniadze to nei wszystko 11.01.05, 11:18 nie patrz na kase pieniadze szczescia nie daja. Ale Ty to lepiej sprawdz ;) Odpowiedz Link
kasiabru Re: pimelcie nie lubisz dyzli? 11.01.05, 21:57 mi tez, ale faktycznie - to nie jest flashy samochod. Ot, taka spokojna, rodzinna bryczka ;-) Odpowiedz Link
paw_dady macie racje ja tez lubie Fordy 12.01.05, 00:39 np. taki Focus ee V40 to fajny wozek. Odpowiedz Link
piemeltje juz predzej taki 11.01.05, 21:39 www.auto-news.de/auto/news/anzeige.jsp?id=13894 Odpowiedz Link
kasiabru oj nieee.... 11.01.05, 22:01 okropne jest to auto. popieram zone. kanciaty przod. jedynie srodek mi sie podoba. tyl tez kanciasty i jakis taki... kwadratowy. niee... odpada Odpowiedz Link
paw_dady Re: oj nieee.... 12.01.05, 00:40 kasiabru napisała: > okropne jest to auto. popieram zone. kanciaty przod. jedynie srodek mi sie > podoba. tyl tez kanciasty i jakis taki... kwadratowy. niee... odpada zona mowila chyba o Audi nie Subaru ;P Odpowiedz Link
piemeltje Re: oj nieee.... 12.01.05, 10:51 > zona mowila chyba o Audi nie Subaru ;P Oczywiscie, ze zona mowila o Audi. Ktos powinien Niemcom w koncu zakazac projektowania samochodow, albo przynajmniej sprobowac nauczyc ich jak to sie robi. Subaru wyglada niezle, a poniewaz wcale nie jest kanciasty, to i kasiabru mowila chyba o Audi. :-))) Odpowiedz Link
kasiabru Re: oj nieee.... 12.01.05, 11:44 aww... mowilam o subaru. audi nie jest takie zle. No ale moze krzywo sie patrzylam. Odkad mam samochod juz sie tak na inne nie podniecam. Pewnie jednak niedlugo mi przejdzie. Odpowiedz Link
paw_dady zajebisty 12.01.05, 00:39 ale audi go niestedy stylistycznie przebilo. pocieszam sie za na audi mnie nie stac wiec zostaje subaru ;P Odpowiedz Link
piemeltje zona skrytykowala 11.01.05, 21:46 "Obrzydliwa kanapa, nie auto". Zony trzeba sluchac. Faktycznie, ten przod niezbyt udany. Znowu Niemcy probowali zaprojektowac samochod, i jak zwykle z tym samym skutkiem. Odpowiedz Link
vico1 dolar tani... 11.01.05, 22:13 ...wiec moze to www.automagazine.be/nl/Magazines_ArticlesDetail.cfm?xArticleID=6355 Odpowiedz Link
vico1 Re: dolar tani... 11.01.05, 22:23 "Tylko" 64tys euro, mniej wiecej trzy corolle. Odpowiedz Link
paw_dady to nie tak Vico 12.01.05, 00:50 Herr Vico da gabs gar keine Zeit um erst auf Hollandisch zu übersetzen ? oder einfach sprach Kasiabru Hollandisch ? Was fuer ein Raetsel ;P MfG PvonD Odpowiedz Link
vico1 Re: to nie tak Vico 12.01.05, 11:16 Der Unterschied zwischen deutsch und flamisch is zehr klein, nicht wahr? To jest link do dobrej informacji na temat aut na rynku belgijskim, zwlaszcza 2nd hand. Mam go w swoich ulubionych. Odpowiedz Link
piemeltje Re: dolar tani... 11.01.05, 22:35 vico1 napisał: > ...wiec moze to Koszty eksploatacji nie do przyjecia. Juz jedna superboete mam. Odpowiedz Link
paw_dady Re: dolar tani... 12.01.05, 00:51 piemeltje napisała: > vico1 napisał: > > > ...wiec moze to > > Koszty eksploatacji nie do przyjecia. Juz jedna superboete mam. eeee koszty koszty pojdz w ministry to od razu wszystkie koszty Ci potanieja. Np. Cayenne w leasingu za darmo tj. z budzetu. Dom za 100Euro /mies. I w dupe koszty ;P Odpowiedz Link