joasob 14.01.06, 20:50 w pazdzierniku chcialabym rozpoczac studia w Brukselii. Szukam szkoły w której wykłady sa w jezyku angielskim,dodam ze mam 5 letnia karte. Potrzebuje wiec informacji na temat uniwersytetow/kierunki/cena/itp. Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiabru Re: Studia w Brukselii 16.01.06, 14:17 a jakie studia? moze sprawdz na www.vub.ac.be ale nie jestem pewna czy maja pelne studia po angielsku. Ja robilam tylko roczne studia podyplomowe i takie sa mozliwe po angielsku. Odpowiedz Link
joasob Re: Studia w Brukselii 20.01.06, 18:23 co do kierunku studiów to myslałam o ekonomii Odpowiedz Link
borufka82 Re: Studia w Brukselii 27.01.06, 19:56 Hej! Czy moglabys napisac cos na temat tych studiow podyplomowych? Czy ciezko bylo sie dostac? Sama mam w planach roczne studia w Brukseli z zakresu integracji europejskiej wiec bylabym bardzo wdzieczna za wszelkie informacje, ktore pozwolilyby mi sie bardziej zorientowac w temacie.Pozdrawiam:) Odpowiedz Link
kasiabru Re: Studia w Brukselii 28.01.06, 17:16 czy ciezko to nie wiem. Trzeba miec przetlumaczony dyplom i zlozyc na czas dokumenty. I to byla cala trudnosc dla mnie. Mi kazali jeszcze na dodatek caly indeks przetlumaczyc, myslalam, ze oszaleje. W miedzyczasie musialam zdac Toefla, ktory byl i chyba teraz tez jest organizowany przez uniwerek. Wyniki przychodza bezposrednio do sekretariatu. Jak zdasz Toefla to praktycznie jestes przyjeta. Odpowiedz Link