vico1 21.01.06, 22:58 - Jaki sport uprawia sie w zimie? - Pilka nozna, no...te...bobsleje, ... No coz, jak sie nie ma sniegu. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vico1 Tego misia 22.01.06, 18:34 w dobry watek wstawiles? Wczoraj zimno mi sie zrobilo w czasie miejscowego meczu - eerste provinciale, wszedlem do tlumnie obleganej kantyny. Przysiadlem sie do dwoch miejscowych piwoszy. Za chwile strzelili nam gola, piwosze spojrzeli przez szybe... burkneli do siebie cos o przeznaczeniu i powrocili do piwa. Nie wiem po co ci faceci graja w te pilke. 0 motywacji, 0 zainteresowania publicznosci, a podobno kazdy "amator" dostaje ponad 50tys starych frankow. Odpowiedz Link
paw_dady Re: Tego misia 22.01.06, 18:46 vico1 napisał: > w dobry watek wstawiles? > > Wczoraj zimno mi sie zrobilo w czasie miejscowego meczu - eerste provinciale, > wszedlem do tlumnie obleganej kantyny. Przysiadlem sie do dwoch miejscowych > piwoszy. Za chwile strzelili nam gola, piwosze spojrzeli przez szybe... > burkneli do siebie cos o przeznaczeniu i powrocili do piwa. > Nie wiem po co ci faceci graja w te pilke. 0 motywacji, 0 zainteresowania > publicznosci, a podobno kazdy "amator" dostaje ponad 50tys starych frankow. > czyli graja na pozoimie plac, wszystko ok. A piwosze nie moga miec jakis wyzszych stanwo duchowych? ;) Odpowiedz Link
paw_dady OT co z tymi spotkaniami w piwnicy?! 22.01.06, 18:47 bo za cholere nie lapie o co loto?! Odpowiedz Link