kasiabru 20.02.06, 20:29 czy ktos moze posylal swoje zwierzatko (psa, kota itp) na przetrzymanie w takim hotelu? wyjezdzamy na kilka dni i musze gdzies przechowac mojego uroczego bokserka.... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paw_dady Re: hotel dla zwierzat 20.02.06, 20:31 kasiabru napisała: > czy ktos moze posylal swoje zwierzatko (psa, kota itp) na przetrzymanie w > takim hotelu? wyjezdzamy na kilka dni i musze gdzies przechowac mojego > uroczego bokserka.... a u tesciowej nei mozna? Odpowiedz Link
kasiabru Re: hotel dla zwierzat 23.02.06, 12:00 tesciowa ma taki glanc w mieszkaniu, ze byloby mi zal... Odpowiedz Link
wojtasn Re: hotel dla zwierzat 20.02.06, 23:11 Ja kilkakrotnie korzystalem z: www.animalshome.be/ Jest w porzadku, mila wlascicielka, rozsadne ceny, dobry dojazd z Brukseli (tylko godziny otwarcia troche nieludzkie - jedyna mozliwosc zawiezienia zwierzaka to przerwa na lunch, ale byle przed 13.00) Odpowiedz Link
kasiabru Re: hotel dla zwierzat 21.02.06, 11:55 aha. ok. pojade na dniach i obejrze. dzieki za info. Odpowiedz Link