andrzej.gajowniczek 23.02.06, 18:41 gdzie ja teraz w antwerpi moge paczki kupic w teleekspresie powiedzieli ze mi sie nie bedzie wiodlo jak nie zjem a ja juz teraz czuje ze przestaje mi sie wiesc Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
boe_ ja wam kupilam!!!! 23.02.06, 18:59 pojechalam specjanie do polskiego sklepu po pracy bo tam maja dobre paczki i kupilam tez wam...chcialam wam zrobic niespodzianke i dac je darkowi ale nikogo nie ma! no trudno, jakos je zjemy :) Odpowiedz Link
aga6000 Re: tlusty czwartek 23.02.06, 19:07 Andrzej, to twoja wina, czemu do Ch-roi nie przyjezdzasz ??? ja mam zrobione chrusciki ;)) Odpowiedz Link
andrzej.gajowniczek Re: tlusty czwartek 23.02.06, 19:25 NIEEEEEEEEEEE ja sie chyba rozplacze bOe dla spokoju sumienia jeszcze 15 minut czekam na gliniarza i meldujemy sie u ciebie bo przypomnialem sobie musimy porozmawiac nie jedz sama bo to niezdrowo CHRUUSCIKIIIII to znecanie sie nademna Odpowiedz Link
grzegorz_gajowniczek Re: tlusty czwartek 23.02.06, 19:43 Misiek, nie badz swinia! Zostaw troche dla brata!!! Odpowiedz Link
boe_ Re: tlusty czwartek 23.02.06, 21:11 za pozno przeczytalam post andrzeja:)!!! jak przyjechali juz tylko zapach zostal... oferowalam w zamian mase innych polskich dobr -parowki z morlin, barszczyk czerwony winiary, kisiel, zobrowke, soczek z tymbarka, ale to nie to samo co paczki... ale obiecuje przy swiadkach ze kupie wiecej w poniedzialek! Odpowiedz Link
carlam1 Re: tlusty czwartek 23.02.06, 21:41 A ja zrobilam oponki;-)))I teraz siedze z moja oponka brzuszna i ciesze sie,ze tlusty czwartek jest tylko raz w roku;-))Pozdrawiam Odpowiedz Link
paw_dady Re: tlusty czwartek 23.02.06, 22:35 andrzej.gajowniczek napisał: > Szczesciara mm paczuszki byly dzis dobre misiek ;) Odpowiedz Link
xena_x Re: tlusty czwartek 24.02.06, 12:27 A ja frangipana zjadlam bo paczkow nie lubie :-) Odpowiedz Link
paw_dady Re: tlusty czwartek 25.02.06, 02:06 xena_x napisała: > A ja frangipana zjadlam bo paczkow nie lubie :-) prowokator !!!! Odpowiedz Link