paw_dady 08.03.06, 01:05 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=9&w=37810630&a=37955300 zagorozenie jest realne, jak sie 'szumowiny' zaczn sprowadzac okolica podupadnie i domy pojda w dol ;) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
epska_zenobia Re: ALARM ! EPSY-ante-portas 08.03.06, 21:55 tak, Paw, my tez Cie kochamy;))))))))))))))) Odpowiedz Link
paw_dady Re: ALARM ! EPSY-ante-portas 09.03.06, 20:13 epska_zenobia napisała: > tak, Paw, my tez Cie kochamy;))))))))))))))) dzieki stary ;) Odpowiedz Link
paw_dady Re: ALARM ! EPSY-ante-portas 09.03.06, 20:09 do.ki napisał: > Nie trzeba bylo sie bratac. > a lepiej siostrzyc? ;) Odpowiedz Link
bruxellka Re: ALARM ! EPSY-ante-portas 08.03.06, 13:03 Tam to naparwde juz powstaje wioska polska :) .... Odpowiedz Link
kasiabru Re: ALARM ! EPSY-ante-portas 08.03.06, 18:17 no tak, paw mysli, ze pierwszy odkryl Hoeilart... Odpowiedz Link
paw_dady Re: ALARM ! EPSY-ante-portas 09.03.06, 20:10 kasiabru napisała: > no tak, paw mysli, ze pierwszy odkryl Hoeilart... jak ja tu bylem polskie epsy nei isnialy kasiubru ale jako eps nie wiesz prawda? ;) Odpowiedz Link
kasiabru Re: ALARM ! EPSY-ante-portas 10.03.06, 18:22 Ale dom kupiles jak ja juz tu mieszkalam. I nawet byla taka opcja, ze kupilabym maly domek gdzies w okolicy. (Nie)stety, bruxelka odradzila i skonczylo sie na niczym... Odpowiedz Link
paw_dady Re: ALARM ! EPSY-ante-portas 10.03.06, 22:37 kasiabru napisała: > Ale dom kupiles jak ja juz tu mieszkalam. Kasiubru jak to eps mylisz fatky ;) jak kiedys kupisz domek zrozumiesz ze wpierw musisz znalezc potkem podpisac kompromis potem zaplacic potem wprowadzic ;) kompromis podpisalem przez 1/05/2004 czyli przed oficjalnym terminem kiedy epsom z puli polskich miejsc wolno bylo przestapic do egzaminow. co nalezalo dowiesc ;) >I nawet byla taka opcja, ze kupilabym > maly domek gdzies w okolicy. no bo tu nie ma malych domkow ;D Caluski Odpowiedz Link
kasiabru Re: ALARM ! EPSY-ante-portas 12.03.06, 12:37 pawik, ja zaczelam prace w tym kieracie zanim epso zaczelo w ogole byc operational... mniejsza o to. Domku nie ma, ale szansa zawsze jest ;-) tez caluski!!! Odpowiedz Link
paw_dady Re: ALARM ! EPSY-ante-portas 12.03.06, 21:31 kasiabru napisała: > pawik, ja zaczelam prace w tym kieracie zanim epso zaczelo w ogole byc > operational... ale nie moglas pracowac jako EPIES z polskiej puli przed 1/05/2004 bo takowej opcjinie bylo. taka jest historia (nie myl prosze pracy na stale z kotnratkowym i tempraire) > mniejsza o to. Domku nie ma, ale szansa zawsze jest ;-) jak zawsze zeycze wiec cieplego domku na zime ;) > tez caluski!!! Caluski x2 Odpowiedz Link
bruxellka Re: ALARM ! EPSY-ante-portas 11.03.06, 15:11 Ja tylko przytoczylam argumenty :) pozdrowionka wybor nalezla do ciebie ;), ale przeciez na jednym domku przeciez sie nie konczy :) - architekt - nie eurokrata ale europracownik - Odpowiedz Link
asiunia.lux Re: ALARM ! EPSY-ante-portas 08.03.06, 22:56 paw_dady napisała: > domy pojda w dol ;) najwidoczniej juz sa nisko skoro szumowine juz teraz na to stac ;P Odpowiedz Link
azalia9 Re: ALARM ! EPSY-ante-portas 08.03.06, 23:06 Myslisz ze wiesz wszystko o nienawisci ? musisz to zobaczyc!!!!!!! HOEILAERT!!!!!!!!! Nowa wersja Alternatywy 4. Odpowiedz Link
asiunia.lux Re: ALARM ! EPSY-ante-portas 08.03.06, 23:26 azalia9 napisał: > Myslisz ze wiesz wszystko o nienawisci ? Nie, nie wiem nic. > musisz to zobaczyc!!!!!!! Jedyne co musze to umrzec. BTW: zdenerwowalas/es sie czy co? Ja sobie tylko zartuje z dowcipow pawiowych;) Odpowiedz Link
paw_dady Re: ALARM ! EPSY-ante-portas 09.03.06, 20:12 asiunia.lux napisała: > azalia9 napisał: > > > Myslisz ze wiesz wszystko o nienawisci ? > > Nie, nie wiem nic. ;o) > > musisz to zobaczyc!!!!!!! > > Jedyne co musze to umrzec. i placic podatki ;) > BTW: zdenerwowalas/es sie czy co? Ja sobie tylko zartuje z dowcipow pawiowych;) Asiuniu nie tlumacz epsowi bo i tak nie zrozumie nieczego subtelnijszego niz graba w plery ;P Odpowiedz Link
grzegorz_gajowniczek Re: ALARM ! EPSY-ante-portas 09.03.06, 13:01 Paw! Ratuj! Otaczaja nas!!! Juz zdobyli przyczolki na Ten Trappen! Odpowiedz Link
paw_dady Re: ALARM ! EPSY-ante-portas 09.03.06, 20:12 grzegorz_gajowniczek napisał: > Paw! Ratuj! Otaczaja nas!!! Juz zdobyli przyczolki na Ten Trappen! czas na akcje odwetowa ;) Odpowiedz Link
bruxellka Re: ALARM ! EPSY-ante-portas 11.03.06, 15:27 chlopaki moze rekonstrukcje bitwy pod grumwaldem zmajstrujecie i jakies okolicznosciowe biesiady :) Odpowiedz Link
bruxellka Re: ALARM ! EPSY-ante-portas 13.03.06, 14:08 a moze smoka waweskiego wam zaltwic odwiedziny ;) Odpowiedz Link
paw_dady Re: ALARM ! EPSY-ante-portas 14.03.06, 19:50 bruxellka napisała: > > a moze smoka waweskiego wam zaltwic odwiedziny ;) slowem wejscie smoka - wawelskiego - za smoka bedzie robil misiek poranny ;) Odpowiedz Link