annie76 30.01.03, 19:00 czy ktos tam studiuje? a po za tym strasznie jestem ciekawa czy byly mrozy w brukseli... pozdrawiam serdecznie a Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paw_dady Re: vub 30.01.03, 21:18 annie76 napisała: > czy ktos tam studiuje? tam znaczy ulb ;o),chyba nikt z obecnych > a po za tym strasznie jestem ciekawa czy byly mrozy w brukseli... > jesli -2 to mroz to byly > pozdrawiam serdecznie > a -||- Odpowiedz Link
annie76 nie -2 tylko -14 30.01.03, 22:37 tak mi przynajmniej doniesiono, czyli nie prawda to.. no coz pewnie zadecydowalo odczucie wzglednego poczucia chlodu :) pzdr a Odpowiedz Link
0nly no przeciez VUB to.... 30.01.03, 23:14 Vrije Universitet Brussel....... toc tam sie na jezyki udaja co niektore osobniki co tu pisuja....... a mrozy.....no coz, dwa dni temu byla burza sniezna z piorunami a dzis tez cos bialego zlecialo......... Odpowiedz Link
0nly Re: no przeciez VUB to.... 31.01.03, 19:00 a dzis u mnie ma byc -9.........oj, oj, zaraz rzucem okiem za okno, zeby sprawdzilo czy to prawda......:)))) Odpowiedz Link
annie76 ha! czyli mrozy bywaja 01.02.03, 18:38 nie wiem jak was ale mnie znajomi belgowie zawsze zaskakiwali twierdzeniami w rodzaju: duzo sniegu w polsce i mrozy duze... i na nic moje tlumaczenia ze owszem troche acz nie spektakularnie odbiegajace warunki od brukseli i ze trafia sie pol na pol :) wiedzieli jedno ze na pewno trzymam w ogrodzie misia polarnego :) pzdr a Odpowiedz Link
0nly Re: ha! czyli mrozy bywaja 01.02.03, 18:41 no jak wziasc pod uwage ze prawdziwa zima trwa tu tydzien....... Odpowiedz Link
bruxellka Re: ha! czyli mrozy bywaja 01.02.03, 18:43 annie76 napisała: > nie wiem jak was ale mnie znajomi belgowie zawsze zaskakiwali twierdzeniami w > rodzaju: duzo sniegu w polsce i mrozy duze... i na nic moje tlumaczenia ze > owszem troche acz nie spektakularnie odbiegajace warunki od brukseli i ze > trafia sie pol na pol :) > wiedzieli jedno ze na pewno trzymam w ogrodzie misia polarnego :) > pzdr > a ania norma a nie pytali ci sie czy widzialas salete !!!! Odpowiedz Link
bruxellka Re: no przeciez VUB to.... 01.02.03, 18:41 owszem chodzilam sobie tam na jezyki i chyba powroce tylko tam porobili jakies durne godziny zajec czy sie cos zmienialo ?? a umnie sypie za oknem a czy moze ruszyla stolowka na vub ?? czy dalej remont Odpowiedz Link
0nly Re: no przeciez VUB to.... 01.02.03, 18:57 o ile pamietam, to godziny sa 9-14-18, po 2 godz i 40 min a stolowka to nie wiem czy tam jest, bo kanapki i napoje sprzedaja wieczorem na korytarzu..... Odpowiedz Link
bruxellka Re: vub 01.02.03, 18:47 a bywa ktos w knajpce kolo vub :) ?? moze male spotkanko na piwko :) Odpowiedz Link
pszemcio Re: vub 05.02.03, 15:20 na jakie języki chodzisz do VUB? Ja chcialem sie zapisac na niderlandzki na poczatku roku ale nie bylo juz miejsc i wyladowalem na ULB, z czego sie ciesze bo trafila sie super lektorka. Jak masz jakies info nt. poziomu niderlandzkiego na VUB to daj znac. Pozdrawiam pszemcio Odpowiedz Link
bruxellka Re: vub 26.02.03, 09:27 pszemcio napisał: > na jakie języki chodzisz do VUB? Ja chcialem sie zapisac na niderlandzki na > poczatku roku ale nie bylo juz miejsc i wyladowalem na ULB, z czego sie ciesze > bo trafila sie super lektorka. Jak masz jakies info nt. poziomu niderlandzkiego > > na VUB to daj znac. > Pozdrawiam > pszemcio hej juz nie chodze na falmandzki ale bylo ok brak czasu ;) niepozwoli mi chodzic dalej;) Odpowiedz Link
bachatka Re: vub 24.11.03, 02:29 Lata tu siedze, ale dopiero kilka dni temu znalazlam Wasze forum. Wiec mam opoznienia. Czy ktos w tym roku tez na VUB, na uniwerku albo na jezykach? Odpowiedz Link
grzegorz_gajowniczek Re: vub 24.11.03, 15:26 bachatko, zapewne masz jakichs znajomych, ktorzy tez siedza tu lata i jescze o forum nic nie wiedza... glos dobra nowine! :) g Odpowiedz Link