sokolowski.pawel 06.11.03, 12:46 jakie znacie mozliwosci na zalozenie internetu - slyszal ktos z was o dostepie radiowym? chodzi mi o cos gdzie sam bede mogl podpisac umowe niezaleznie od wlasciciela mieszkania .. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vico1 Re: internet w ANT ? 06.11.03, 15:04 O radiowym nie slyszalem. Nie masz stalego telefonu na swoje nazwisko? Najlepiej (moim zdaniem) wykupic ADSL na rok w Belgacom lub Scarlet. Zacznij studia w Leuven, to bedziesz mial KotNet za darmo :) Moze podobnie jest w Antwerpii??? Odpowiedz Link
sokolowski.pawel Re: internet w ANT ? 07.11.03, 08:14 a ty studiujesz od pierwszego roku? Odpowiedz Link
vico1 Re: internet w ANT ? 07.11.03, 20:07 Jestem szczesliwym ojcem poczatkujacej studentki, stad moja wiedza na ten temat :) Odpowiedz Link
koekast Re: internet w ANT ? 07.11.03, 10:22 dostep radiowy jest w okolicy hotspotow, ale zazwyczaj takiego hotspota musisz sam sobie postawic. Jesli nie chcesz ciagnac kabli do domu, dogadaj sie z kims kto ma telenet albo B-adsl w poblizu, podlacz go przez wireless router a w swoim komputerze wstaw karte radiowa. Pozniej mozecie sie np dzielic oplatami za ten adsl. Inwestycja to ok 150E na hotspot-router i ok 50 na karte. Trzeba tylko sprawdzic czy bedzie rzeczywiscie dzialalo, bo przez 2 sciany idzie zazwyczaj kiepsko, przez 3 prawie wcale. Kk Odpowiedz Link