zenobius1 03.01.03, 15:19 Roman, jak już musisz to wytnij,i tak wiemy o co chodzi. Zenobius totalnie niepoprawny politycznie i wogóle. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roman_j Po drugie: zostaje przy obecnej wersji... 03.01.03, 16:36 ...niech kłuje w oczy Cenzora! ;-)) Odpowiedz Link
zenobius1 po trzecie Hop 10.01.03, 12:00 No to do góry abyśmy nie zapomnieli :-))))))) Odpowiedz Link
roman_j Re: po trzecie Hop 10.01.03, 13:37 zenobius1 napisał: > No to do góry abyśmy nie zapomnieli :-))))))) Chyba przywrócę ten podtytuł, bo zgłaszają się na forum ludzie, którzy podpadają pod ten paragraf. :-)) Odpowiedz Link
zenobius1 UWAGA!!!!!!! HEVELIUS ZNÓW W NATARCIU 22.01.03, 14:04 Niestety plotki o jego rzekomym odchamieniu nie są prawdziwe. Dziś nastąpił nowy atak na twórcę naszego Forum. HEVELIUSOM MÓWIMY ZDECYDOWANE NIE!!!!!!! Odpowiedz Link
roman_j Re: UWAGA!!!!!!! HEVELIUS ZNÓW W NATARCIU 22.01.03, 15:11 zenobius1 napisał: > Niestety plotki o jego rzekomym odchamieniu nie są prawdziwe. Dziś nastąpił > nowy atak na twórcę naszego Forum. > HEVELIUSOM MÓWIMY ZDECYDOWANE NIE!!!!!!! Nie czytuję wszystkich wpisów na forum Płock, zwłaszcza tych hevelisowych, bo ja chcę sobie dostarczyć podobnych wrażeń, to puszczam na video jakiś polski film w rodzaju "Psów" Pasikowskiego. Dlatego powyższa informacja jest dla mnie pewnym zaskoczeniem. Tym bardziej, że za Heveliusem wstawiał się nie tak dawno w rozmowie ze mną niejaki ArekA. ;-))) Ale jak widać Lepper zostanie zawsze Lepperem, a Hevelius Heveliusem, nawet jeżeli każdy z nich założy garnitur. Zatem pozostaje mi tylko potwierdzić słowa Zenobiusza: HEVELIUSOM MÓWIMY ZDECYDOWANE NIE!!!!!!! (przynajmniej na Forum Romanum) :-)) Odpowiedz Link
zenobius1 Re: UWAGA!!!!!!! HEVELIUS ZNÓW W NATARCIU 22.01.03, 15:57 roman_j napisał: > zenobius1 napisał: > > > Niestety plotki o jego rzekomym odchamieniu nie są prawdziwe. Dziś nastąpi > ł > > nowy atak na twórcę naszego Forum. > > HEVELIUSOM MÓWIMY ZDECYDOWANE NIE!!!!!!! > > Nie czytuję wszystkich wpisów na forum Płock, zwłaszcza tych hevelisowych, bo > ja chcę sobie dostarczyć podobnych wrażeń, to puszczam na video jakiś polski > film w rodzaju "Psów" Pasikowskiego. Dlatego powyższa informacja jest dla mnie > pewnym zaskoczeniem. Ja wolę "Demony wojny wg.Goi", Tym bardziej, że za Heveliusem wstawiał się nie tak dawno > w rozmowie ze mną niejaki ArekA. ;-))) Arku, czy Ty też dałeś się oszukać, czy też przemawiała przez Ciebie świąteczna atmosfera życzliwości dla każdego żywego stworzenia? Ale jak widać Lepper zostanie zawsze > Lepperem, a Hevelius Heveliusem, nawet jeżeli każdy z nich założy garnitur. > Zatem pozostaje mi tylko potwierdzić słowa Zenobiusza: > HEVELIUSOM MÓWIMY ZDECYDOWANE NIE!!!!!!! (przynajmniej na Forum Romanum) :-)) Amen. > Odpowiedz Link